Natiunea MMA

Veteranul UFC Brandon Vera va debuta pentru ONE FC in luna decembrie
05/09/2014Miercuri de debut al veteranului UFC Brandon Vera a fost confirmat evenimentul ONE FC: Warrior`s Way. Acesta va avea loc in Mall of Asia Arena din Filipine pe 5 Decembrie.

Vera (12-7-1) a fost concediat din UFC la inceputul anului, trecand cu rapiditate la cea mai mare promotie asiatica. Acesta si-a inceput cariera la categoria grea, iar in cadrul unui eveniment din Manila a declarat reporterilor ca nu va mai lupta la aceasta divizie de greutate.

Chiar daca s-a nascut in U.S, tatal sau este filipinez si a vrut intotdeauna ca fiul sau sa lupte in Manila. Pana acum nu a avut aceasta sansa, dar din fericire, acum o are.

Posibili adversari pentru el sunt: Chi Lewis Parry (6-0-1), Paul Cheng (5-1), Chris Lokteff (12-2) sau Tony Johnson Jr (7-2).

O alta posibilitate ar fi sa il infrunte pe James McSweeney (14-11), care a obtinut mai multe victorii prin KO in ONE FC.

Pana in acest moment nu a fost confirmata nicio confruntare pentru noul eveniment, dar se pare ca Eric Kelly (11-1) si Jadamba Narantungalag (10-3) se vor afla pe card.

Sursa
 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA