Natiunea MMA

Veteranul UFC, Strikeforce & Bellator, Paul Daley semneaza un contract de colaborare cu K-1
25/04/2014Paul Daley a semnat un contract cu promotia de K-1.

“Suntem foarte mandrii ca il vom avea pe Paul Daley alaturi de noi. In ultimul an am cautat cele mai mari talente, iar contractul cu Daley ne arata devotamentul fata de acest lucru.”, a declarat “Ned” Kuruc. “Paul Daley este cel mai exploziv luptator din lume. Punct.”

Daley, 31, din Nottingham, Anglia a avut ultima confruntare in 14 Decembrie in cadrul BAMMA 14, cand l-a infrant pe Romario Manoel da Silva. El a concurat la categoria 80 de kilograme.

“E o onoare pentru mine sa fac parte din aceasta organizatie importanta. Voi lupta din greu, imi doresc sa castig prin knockout-uri si imi vreau sa devin campion. Imi astept fanii sa-mi fie alaturi in aceasta calatorie interesanta. ”

Nu exista inca informatii despre categoria la care va concura el, si nici despre momentul debutului sau adversarul cu care urmeaza sa intre in ringul K-1.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA