Natiunea MMA

Veteranul Sengoku, Maximo Blanco, semneaza cu promotia americana Strikeforce
19/05/2011

Strikeforce a semnat un contract pentru mai multe lupte cu venezueleanul de categoria usoara Maximo Blanco.

Veteranul Sengoku a fost trecut pe listele de interese ale multor fani in ultimul timp, iar declinul MMA-ului in Japonia a deschis calea pentru plecarea lui spre cea mai mare piata de profil din lume, Statele Unite.

Blanco nu a mai luptat in America pana acum, dar va pleca acolo pentru antrenament cat de repede posibil, in incercarea de a isi pregati un debut cat mai de succes.

Nascut in Venezuela, el locuieste de multa vreme in Japonia, unde familia lui s-a mutat inca de cand era copil, atunci cand Tara Soarelui Rasare a cerut ajutor pentru forta de munca din America de Sud.

Separarea lui Maximo de promotia japoneza a venit atunci cand aceasta si-a retras "sprijinul promotional si locativ", o intelegere care exista in contractul initial semnat intre cele doua parti. Sengoku a pierdut recent sprijinul celui mai important sponsor al sau, reteaua de magazine Don Quijote, o miscare care i-a afectat serios bugetul.

Blanco a fost practicant de lupte libere la universitate, si s-a pregatit alaturi de luptatori de top din Japonia, ca Hidehiko Yoshida. El vine in Strikeforce cu un palmares de 8-2-1, iar ultima sa aparitie in lupta a insemnat o victorie in fata sud-coreeanului Won Sik Park in luna decembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA