Natiunea MMA

Veteranul Gilbert Yvel si-a anuntat retragerea dupa 16 ani de cariera
04/07/2013Dupa 56 de lupte profesioniste, Gilbert Yvel se retrage. Olandezul de 37 de ani a facut public acest lucru in timpul unui interviu pentru GnP-TV.

“Am ajuns la final. Am luptat in ultimii 16 ani… de acum imi doresc sa ii invat pe altii, nu sa ii mai lovesc. A fost o perioada frumoasa. Ma multumesc cu atat”.

Ultima competitie avuta de Yvel a fost in 30 Martie 2012, cand l-a infrant printr-un knockout in prima runda pe Houston Alexander la Resurrection Fighting Alliance 2 din Kearney, Nebraska. Datorita acestui an in care nu a luptat a putut acum sa ia relativ usor aceasta decizie.

“Uraganul” a concurat pentru organizatii precum UFC, Pride si Rings in cariera sa care a inceput in 1997, infrangand nume mari din acest sport precum Junior dos Santos, Ben Rothwell si Jon Madsen. In Muay Thai are victorii notabile asupra lui Pedro Rizzo, Akira Shoji, Gary Goodridge, Cheick Knogo, Valentijn Overeem, Semmy Schilt si Fabiano Scherner.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA