Natiunea MMA

Veteranul DREAM si K-1, Hong Man Choi, amendat pentru lovirea unei femei in Coreea de Sud
14/10/2011

Gigantul sud-coreean Hong Man Choi, veteran al circuitului DREAM, a fost arestat pentru agresarea unei femei dupa o altercatie din 8 octombrie cu o clienta a sa dintr-un bar pe care il are in proprietate in capitala Seul.

Altercatia s-a produs cand clienta a refuzat sa achite nota de plata, care s-a dovedit a fi mult mai mare decat se astepta ea. Dupa o cearta prelungita, aceasta sustine ca Choi a lovito in fata.

Acuzatiile impotriva lui Choi par sa fie putin dubioase, dupa ce mai multi martori la incident au declarat ca femeia era bauta, a aruncat un pahar spre Choi, l-a lovit cu mainile si picioarele pe fostul luptator.

Choi a declarat la randul lui femeia a fost cea care a initiat scandalul, si ca are de gand sa o dea si el in judecata daca "continua sa minta despre acest incident."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA