Natiunea MMA

Veteranii UFC James McSweeney si Ricco Rodriguez lupta in gala BAMMA 5 din Anglia
27/01/2011


              Ricco Rodriguez           vs                 James McSweeney

Organizatia britanica BAMMA aduna la un loc piesele puzzle-ului care alcatuieste fight-cardul celei de-a cincea gala organizate sub bannerul lor, pe 26 februarie, seara in care o serie de luptatori talentati din Regatul Unit va da piept cu adversari de calibru la nivel international.

Ultimii anuntati ca participanti pe acest fight card suntveteranii UFC James "The Hammer" McSweeney, care va da piept cu un alt fost luptator al promotiei americane, Ricco Rodriguez, fost campion al categoriei grele.

"Ricco Rodriguez este un luptator foarte bun. Va fi o onoare pentru mine sa lupt cu el la BAMMA", a declarat McSweeney, membru al clubului de MMA din New Mexico, sub conducerea celebrului Greg Jackson. El a mai adaugat ca tot acest respect se opreste insa cand usa custii se inchide in spatele lor.

"Va fi un nume mare pe lista mea de KO-uri" a spus The Hammer.

Rodriguez a facut foarte clara intentia sa de a isi relua drumul spre un nou contract cu UFC - unde a fost o data cel mai bun sportiv al categoriei grele, inaintea unor probleme personale si a unei batalii pierdute cu greutatea corporala. El si-a cucerit insa demonii din interior, iar acum vine dupa o serie de 10 victorii consecutive.

Dupa ce amandoi au luptat recent la categoria semi-grea, un element interesante este ca pe 26 februarie, lupta va avea loc la o categorie intermediara, 97,7kg.

In acest moment, fight cardul galei BAMMA 5 arata astfel:

BAMMA - Tabelul Principal:
Paul Daley vs. Yuya Shirai
James McSweeney vs. Ricco Rodriguez

BAMMA Tabelul Preliminar
Charlie Leary vs. Tom Breese
Frankie Slater vs. Jeremy Petley
Costas Doru vs. Liam James
Time Newman vs. Diego Vital
Paul Cook vs. Tom Maguire
Jason Ball vs. Maktar Gueye
Rob Mills vs. Leigh Cohoon
Daniel Thomas vs. A.J. Wenn

Sursa - www.mmaweekly.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA