Natiunea MMA

Valeriu Mircea, al doilea meci in Bellator
01/03/2017



  Luptatorul de 23 de ani se pregateste pentru dificila confruntare cu olandezul Djamil Chan din cadrul galei Bellator 176 de la Torino (Italia). Misiunea sa este cu atat mai grea cu cat Chan este nerabdator sa faca uitata infrangerea suferita in fata lui Derek Campos la Bellator 161, esec care i-a intrerupt seria de sapte succese la rand.
  Valeriu Mircea este unul dintre cei mai interesanti si apreciati tineri luptatori din Peninsula. In numai doi ani de cariera, Mircea a disputat nu mai putin de 17 partide in circuitele de MMA, izbutind sa castige 13 dintre ele.
  In privinta sporturilor de contact, Valeriu a cochetat mai intai cu judo-ul. Intr-o zi insa, un amic, cu fizic net superior (circa 90 de kg fata de cele 70 ale lui Vali), l-a provocat la o partida de lupte. Comportarea sa excelenta l-a facut pe prietenul lui sa-i propuna incursiunea in lumea artelor martiale mixte. Ideea i-a suras pe loc tanarului sportiv, care a inceput imediat antrenamentele specifice MMA-ului.
  Si, incet-incet, au aparut si provocarile.
  Primul meci al lui Valeriu Mircea nu a fost de bun augur. In februarie 2015, Vali se recunostea invins de Angelo Rubino, care l-a rapus prin submisie la brat. Caracter puternic, Mircea si-a revenit rapid si a reusit sa castige urmatoarele trei intalniri intr-un timp relativ scurt. Dupa un nou esec suferit in promotia ruseasca M1, a venit un sir impresionant de sase victorii consecutive, caruia i-a pus punct Cody McKenzie in Venator FC 3 (pe 21 mai, anul trecut). Ambitia extraordinara de care da dovada l-a readus pe Vali in postura de invingator, acesta adunand alte 4 succese, dintre care una de referinta pentru propriul ego, in fata lui Piotr Niedzielski (WFC 20 Exclusive Fight Night).
  Din nou, cineva trebuia sa ii strice seria de invincibilitate. Si iarasi intr-un moment prost.
  Se intampla in ultima luna a anului trecut, la debutul in Bellator. Atunci, mult mai experimentatul Goiti Yamaguchi s-a impus in fata lui, indarjindu-l si mai mult pe Valeriu. Care nu a pierdut niciodata de doua ori la rand. Si nu o va face tocmai acum.
  Nu-i asa, Vali?

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA