Natiunea MMA

Valentino Petrescu incheie anul 2011 cu inca o victorie in Marea Britanie
13/12/2011

 
Valentino Petrescu si Horia Radulescu

Anul 2011 a fost un an plin pentru sportivul roman de la Ministry of Martial Arts , un an in care Valentino Petrescu disputat 8 meciuri din care a castigat 7 si  pierdut 1, luptand in turnee importante ca ADFC (Abu Dhabi Fighting Championship), UCMMA, BAMMA, UWC, pregatindu-se astfel pentru ce va urma in 2012, un an foarte important pentru Valentino prin prisma contractelor pe care compania care-l manageriaza urmeaza sa le semneze pentru el.

“Avem cateva propuneri interesante de la 3 promotii mari, nu pot spune inca despre ce este vorba doarece managerul nostru inca negociaza. Stiu sigur ca in luna februarie vom incepe un turneu foarte mare care va stabili cel mai bun luptator din primii 8 la categoria -84kg si ca primul meci va avea loc in Iordania, in martie vom avea din nou ADFC si Ground & Pound Chalange unde vom avea sansa la o noua centura.” ---declara Horia Radulescu antrenorul lui Valentino ---“deocamdata pana la finalizarea negocierilor suntem in vacanta dupa un an greu in care am avut multe meciuri, este momentul bilatului si suntem multumiti de fructul muncii noastre. In acest weekend am avut o noua lupta in cadrul promotiei UWC cu nr 18, unde Valentino Petrescu (Ministry of Martial Arts & Golden Glory) la intalnit  in cusca amplasata in Garon Park Southend in fata a 3000 de spectatori pe detinatorul centurii categoriei 84kg muay thai ISKA UK Lyndon Knowles (Minotauro Gym).

Meciul a inceput tare din prima repriza, ambii luptatori vroiau sa inchida lupta fara sa lase rezultatul sa ajunga pe masa de arbitraj. Lyndon cauta clinch-ul, insa Valentino pastreaza distanta si opreste initiativa adversarului cu lovituri de brate. Spre jumatatea reprizei, lupta intra complet sub controlul romanului care stapaneste mai bine distantele, profita de stilul liniar, specific muay thai-ului pe care adversarului sau incearca sa-l impuna. Valentino dezvolta mai mult pe lateral si inchide fiecare combinatie de brate cu o lovitura de picior, respectand intocmai planul de lupta si tintind sa taie elanul adversarului cu lovituri de picior la cap si corp.

In repriza a 2-a, dominarea din prima repriza este exploatata la maxim, Valentino incepe sa fructifice loviturile de picior din runda anterioara si pune mult accentul pe low kick la piciorul avansat si pe un stil de lupta din semidistanta oprind mereu clinch-ul lui Knowles cu “dreapta peste umar” si croseul de stanga la corp.

Repriza a 3-a este deja unilaterala, Valentino reuseste sa faca tot ceea ce-si propune cu partenerul sau, Lyndon simte ca pierde lupta si incearca ultima solutie, asteapta pe contra o lovitura inspirata cu care sa inchida lupta. Garda compacta a romanului, presiunea continua la care a fost supus Knowles prin ritmul accelerat utilizarea inspirata a picioarelor la inchiderea sau deschiderea de combinatiilor, precum si folosirea mult mai buna a spatiului de lupta duc la rezultatul inevitabil si pe care team-ul Ministry of Martial & Golden Glory il asteptau… Valentino  castiga prin decizie unanima dupa trei reprize.
 
Cardul serii in UWC18
 
1 JOSH SUTHALL V VEGIM SOKOLI
Winner Sokoli Guillotine  Round 1    2:00minutes
2 - JULIEN DELGA V NICKIE OWENS  (SEMI PRO 2X4)
Winner Owens Triangle Round 1  4:00 minutes
3 – DAN PALMER  V COLIN MCDIARMAID (BOXING 3X2)
Winner MCDiarmaid  Round 2   2:00 minutes
4 - AARON SLADE V TARA BRADY (BOXING 3X2)
Winner Brady  Unaimous Decision
5 - GIACOMO PALA V MITCHEL COLLINS (SEMI PRO 2X4)
Winner Collins Unanimous Decision
6 –STUART DAVIES V LUCIAN GRAYLEJK (PRO)
Winner Graylejk Guillatine Round 1 3:00minutes
7- SCOTT ROGAN V LEWIN EXLEY
Winner Rogan Unanimous Dec
8 - ADAM BREARLEY V TOMMY RASMUSSEN
Winner Brearley TKO Round 1  30seconds
9 - KESTER ADABA V AZRAN QUASID
Winner Quasid Unanimous Decision
10 -ADAM HARDY V ALEX O’TOOLE
Winner O’Toole Armbar Round 1   2:55minutes
11 - BEN MURPHEY V LEE MAYO
Winner Murphey KO    40seconds
12 - LOIC MARTY  V  VIKRUM INLAND
Winner Marty TKO Round 1  3:52minutes
13 -GIUSEPPE ARAMINI V WALTER GAHADZA
Winner Gahadza RNC Round 1  3:02minutes
14 - LYNDON KNOWLES V VALENTINO PETRESCU
Winner Petrescu Unanimous Decision

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA