Natiunea MMA

Valentijn Overeem, adversarul lui Catalin Zmarandescu, isi face debutul in promotia Strikeforce
25/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk


             Valentijn Overeem                 vs                   Antonio "BigFoot" Silva

Valentijn Overeem, fratele campionului categoriei grele a Strikeforce Alistair Overeem, si totodata omul care l-a invins pe Catalin Zmarandesc in mai putin de un minut la gala K-1 World Grand Prix in Bucharest, urmeaza sa isi faca debutul in aceeasi promotie americana pe 4 decembrie, intr-o lupta cu Antonio "BigFoot" Silva.

Aceasta stire a fost confirmata de Alistair Overeem pe contul sau de Twetter, oficializand un zvon care circula de ceva vreme in lumea artelor martiale.

Valentijn are un palmares de 28-25, cu ultimele doua lupta castigate consecutiv. Ultima sa lupta a fost chiar victoria in fata lui Zmarandescu.

Silva e la 3-1 in ultimele sale patru lupte, si vine dupa o victorie in fata lui Andrei Arlovski in luna mai.

Showul din 4 decembrie al Strikeforce urmeaza sa aiba ca Main Event lupta de la categoria semi-grea dintre Dan Henderson si Renato "Babalu" Sobral.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA