Natiunea MMA

Vadim Finklestein, managerul lui Fedor, despre lupta cu Silva: "Nu o consider o infrangere"
14/02/2011

Presedintele M-1 Global, Vadim Finklestein, e cu siguranta singurul om care, desi a fost martor pe viu la Main Eventul galei de sambata seara, nu considera ca Fedor a fost dominat copios de Antonio Silva.

"Nu imi venea sa cred ca lupta a fost oprita. Si ca Fedor urma sa piarda lupta. Nu o consider o infrangere. Mai ales ca prima runda Fedor a castigato detasat, iar pe a doua Silva a castigato detasat. Nu stim ce s-ar fi intamplat in a treia runda" a declarat Vadim dupa lupta.

"Silva e un baiat foarte mare. L-a depasit pe Fedor cu 30kg in greutate. Dar in acelasi timp, nu stim ce s-ar fi intamplat. Evident, problema cu ochiul a jucat un rol important, iar rezultatul este o infrangere."

Lupta a fost oprita datorita indicatiilor doctorului oficial al galei, intre rundele doi si trei. In acel moment, ochiul drept al lui Fedor era complet inchis, iar eforturile de a reduce umflaturile au fost in zadar.

"Cred ca doctorul a lupta decizia corecta, pentru ca sanatatea luptatorului este primordiala in acest caz....daca doctorul a considerat ca e corect, atunci sunt de acord cu el" a mai spus Finklestein.

Fedor a declarat imediat dupa lupta ca ia in considerare retragerea din MMA, si ca infrangerea, a doua consecutiva dupa cea suferita anul trecut in fata unui alt brazilian, Fabricio Werdum, ar putea fi un semn de la Dumnezeu ca timpul sau ca luptator s-a terminat.

"Sper ca nu se va retrage" a spus Vadim. "Am sa vad ce pot face sa il conving sa revina asupra deciziei sale, pentru ca eu nu cred ca a pierdut lupta - a aratat multa determinare, a supravietuit rundei a doua, putea sa revina si sa castige lupta. Cred ca are destula putere sa continue lupte...dar in final e decizia lui Fedor".

Sursa - www.fightersonlymagaine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA