Natiunea MMA

VOTEAZA ACUM pentru ca Ghita, Morosanu sau Catinas sa intre in K-1 World Grand Prix Final 16
02/09/2010

Horia Ciocan

Asa cum a fost anuntat anterior, inceputul turneului din acest an a K-1 World Grand Prix se aproapie. K-1 World Grand Prix 2010 Final 16 va avea loc pe 2 octombrie in Seoul, Coreea de Sud. In acest moment, sunt confirmati oficial 10 luptatori din totalul de 16. Ultimele sase locuri vor fi completate in curand. Voteaza lupatorul care crezi ca merita cel mai mult sa faca parte din turneul final.

Romania are, spre cinstea nostra, si pentru a ii contrazice pe negativistii care spuneau ca luptatorii romani nu au valoare internationala, trei posibili candidati la unul dintre cele sase locuri ramase disponibile. Desi K-1 nu a anuntat oficial ca luptatorii cu cele mai multe voturi vor primi cu siguranta un loc in Final 16, este o practica pe care au folosito deja chiar si anul trecut. Cred ca merita sa incercam sa dam un vot de incredere si sa ii sustinem pe cei trei conationali, Daniel Ghita, Catalin Morosanu si Raul Catinas in incercarea de a ajunge in semifinalele celui mai prestigios turneu de kickbox din lume.

VOTEAZA ACUM! VOTEAZA AICI! - Alege unul dintre luptatorii care crezi ca merita sa lupte in Final 16. Speram sa alegi unul dintre cei trei romani.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA