Natiunea MMA

VIDEO Update - Rezultatele galei It's Showtime Amsterdam - The Sand; Bogdan Cristea castiga din nou
19/12/2010

Aseara a avut loc gala cu numarul 45 organizata de promotia olandeza It's Showtime. Inca o data, pentru a treia oara in acest an, Amsterdamul a fost gazada acestei competitii.

Dupa ce initial Main Eventul serii urma sa fie confruntarea dintre L'houcine "Aussie" Ouzgani si campionul categoriei 77kg, Cosmo Alexandre, in urma diferendelor aparute intre acesta din urma si promotia olandeza, locul sau a fost luat de Artim Levin, rusul care in finala dedicata Muay Thaiului de la SportAccord Combat Games din Beijing l-a invins pe Yodsaenklai Fairtex. Aseara, Levin a facut inca o demonstratie a puterii si stilului distrugator de lupta caracteristic Muay Thaiului, invingandu-l pe Aussie dupa ce acesta din urma s-a accidentat in runda a treia si a trebuit sa abandoneze lupta.

Totodata, Mo Khamal vs Mosab Amrani a devenit nou Main Event, cei doi concurand pentru titlul "King of Amsterdam". Iar razboiul din ring nu a dezamagit publicul prezent, intinzandu-se pe durata a patru reprize, dupa ce arbitrii judecatori au dat egalitate la sfarsitul celor trei runde prevazute initial. Pana la urma, diferenta s-a facut in ultimul minut al luptei, cand Khamal a reusit sa isi adune toate resursele fizice si psihice si l-a presat puternic pe adversarul sau, tinandu-l in corzi, un lucru care se pare ca a contat in ochii arbitrilor, Mo obtinand in cele din urma victoria.

Anderson "Braddock" Silva s-a ridicat pe deplin la statutul de favorit al luptei cu castigatorul K-1 World Grand Prix in Bucharest, francezul Freddy Kemayo, pe care l-a facut KO in chiar prima runda a confruntarii dintre ei, cu o spectaculoasa lovitura de picior la cap.

 Tot la categoria grea, unul dintre cei mai urmariti tineri luptatori, Rico Verhoeven a obtinut decizia unanima a arbitrilor in fata lui Franz Munoz.

Rezultatele complete ale galei It's Showtime Amsterdam - The Sand sunt:

Anderson Silva (R1 - KO) Freddy Kemayo
Warren Stevelmans (R3 - DU) Kenneth van Eesvelde
Khalid Bourdif (R3 - DU) Murthel Groenhart
Rico Verhoeven (R3 - DU) Franz Munoz
Lupta pentru titlul Categoriei 77kgs : Artem Levin (R3 - TKO/Accidentare) Lhoucine "Aussie"  Ouzgni
Mohamed Khamal (Ext.R - Dec.) Mosab Amrani

UPDATE - Multumim man09 pentru informatie - In gala de sambata seara a luptat si romanul Bogdan Cristea, intr-o confruntare contand pentru categoria -65kg. Probabil cel mai buni sportiv originar din tara noastra care concureaza in competitiile internatiionalede MMA, Bogdan a urcat in ring pentru clubul ATT/Kops si l-a invins prin submisie (ghilotina din picioare) pe Aleksandrs Truskins, in chiar prima runda a confruntarii dintre ei. BRAVO BOGDANE, suntem mandri de tine!

 

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA