Natiunea MMA

VIDEO-UFC on Versus 2: Jones il termina pe Matyushenko; Gomi il face KO pe Griffin
02/08/2010

Greg Savage - www.sherdog.com

Jon Jones si-a continuat ascensiunea fulminanta in gala UFC on Versus 2.

A fost o noapte scurta pentru talentatul luptator, care abia daca a inceput sa transpire in victora in fata lui Vladimir Matyushenko, adusa de o salva de lovituri de cot din pozitie dominanta superioara dupa doar 1 minut si 52 secunde trecute din prima runda.

"Telul meu este sa devin unul dintre cei mai buni din lume, daca nu chiar cel mai bun, la categoria mea de greutate" a spus Jones dupa lupta. "Pe oricine imi da UFC, am sa fiu pregatit pentru el. Am sa ma pregatesc cat pot eu de bine, si sper ca Joes Silva si Dana White sa imi dea pe cineva cu adevarat puternic."

 

OKAMI IL DEPASESTE LA PUNCTE PE MUNOZ

Yushin Okami s-a repus singur in lupta pentru titlul categoriei mijlocii a UFC in urma unei victorii prin decizia neunanima a arbitrilor in fata lui Mark Munoz intr-o confruntare de anduranta.

<

Dupa ce a ratat sansa de a lupta pentru centura cu Anderson Silva din cauza unei accidentari, Okami a fost depasit la puncte de Chael Sonnen si pus din nou la coada liniei pretendentilor la titlu.

Scorul oficial a fost de 29-28, 28029 si 29-28 in favoarea lui Okami.

 

ELLENBERGER IL OPRESTE PE HOWARD

Jake Ellenberg a facut un pas mare inainte in categoria semi-mijlocie a UFC dupa ce l-a invins pe John Howard in runda a treia, prin abandon medical. Ochiul stang al lui Howard era foarte umflat dupa o serie de lovituri din cot in repriza a doua, si a dat dovada de mult curaj pentru a incepe si a treia runda.

"M-a zguduit bine de cateva ori, dar am reusit sa il ating cu cateva lovituri de cot foarte bune" a declarat Ellenberger dupa lupta. "O victorie prin abandon nu e cea mai dorita, dar tot o victorie e."

 

GOMI IL TRIMITE IN LUMEA VISELOR PE GRIFFIN

Takanori Gomi nu a dat nici un semn de nesiguranta in lupta cu Tyson Griffin.

Cu o circulara de dreapta, in doar 64 de secunde, Gomi l-a trimis la podea pe adversarul sau si a raspuns astfel criticilor care credeau ca stilul sau nu isi are locul in Octogon dupa ce a fost invins de Kenny Florian intr-o gala UFC din martie, in chiar debutul sau pe pamant american.

"Lupta asta o consider debutul meu adevarat in UFC" a declarat Gomi. "Prima data cand am fost aici, chiar nu stiam cum sa lupt in SUA. A-ti vazut ce s-a intamplat azi. Cred ca am inceput sa ma pricep acum."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA