Natiunea MMA

VIDEO-Rezultate KSW 17,din Polonia:Khalidov isi pastreaza titlul;Pudzianovski il invinge pe Thompson
27/11/2011

Ieri dupa masa, in Lodz - Polonia, organizatia KSW a pus in scena gala cu numarul 17 din istoria sa.

In Main Eventul serii, Mamed Khalidov si-a pastrat titlul categoriei mijlocii, reusind o victorie prin submisie in fata lui Jesse Taylor, printr-un kneebar in chiar prima runda a confrutnarii. Chiar daca Taylor s-a a stat deasupra lui Mamed la sol pe durata intregii lupte, polonezul nu a fost niciodata scos din carti, incercarile sale repetate de submsiei inchiendu-se in cele din urma cu o reusita.

Co-Main Eventul serii i-a pus fata in fata pe Mariusz Pudzianovski si James Thompson, iar rezultatul a fost unul foarte controversat. Dupa ce Thompson a dominat destul de evident prima runda, doborandu-l in mod repetat pe masivul sau adversar, in cea de-a doua repriza, eroul local - de cinci ori castigator al titlului de World Strongest Man - a reusit cateva lovituri puternice de pumn, care l-au pus in dificultate la modul cel mai serios pe Thompson. La final, desi multa lume astepta macar un extra-round, victoria i-a fost acordata prin decizie majoritara lui Mariusz, un fapt care a generat deja multe critici si controverse.

Una dintre cele mai asteptate confruntari a fost cea dintre Jan Blachowicz si Rameau-Thierry Sokoudjou, veteral al UFC. A fost un adevarat razboi de uzura, unul plin de actiune si de tehnici frumoase si pline de efect. Dupa o prima runda in care e greu de desemnat un castigator, in cea de-a doua si a treia, Jan l-a pus mereu in dificultate pe Rameau, doborandu-l nu o data si provocandu-i rani puternice cu lovituri precise. In cele din urma, arbitrii judecatori i-au acordat victoria si titlul categoriei semi-grele lui Blachowicz.

Rezultatele complete sunt:

Mamed Khalidov l-a invisn pe Jesse Taylor via Submisie (kneebar) in runda 1
Mariusz Pudzianowski l-a invisn pe James Thompson via Decizie Majoritara
Jan Błachowicz l-a invisn pe Sokoudjou via Decizie Unanima
Michal Materla l-a invisn pe Matt Horwich via Decizie Unanima in extra-round
Artur Sowiński l-a invisn pe Maciej Jewtuszko via KO (lovituri de pumni) in runda 1
Antoni Chmielewski l-a invisn pe James Zikic via Decizie Majoritara in extra-round
Aslambek Saidov l-a invisn pe Rafal Moks via Decizie Majoritara

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA