Natiunea MMA

VIDEO-It's Showtime 46: Ghita pierde la puncte; Souwer il domina pe Aussie; Drago,invins de Kyshenko
06/03/2011

Lupta care aproape ca nu s-a mai intamplat a fost una pe masura asteptarilor. Hesdy Gerges a avut probleme cu justitia, dar sambata seara a fost un om liber care a urcat in ring pentru Main Eventul serii cu un Daniel Ghita foarte, foarte puternic, in cadrul galei It's Showtime Sporthallen Zuid.

Desi loviturile de brate ale lui Ghita s-au imbunatatit, realitatea a dovedit ca Gerges are inca un avantaj la capitolul asta, iar lowkickurile lui Daniel, precise si teribil de puternice au primit un raspuns destul de bun din partea adeversarului sau.

In runda a doua, Gerges reuseste chiar sa il doboare pe Daniel cu lovituri joase, profiand si de frustrarea romanului care a fost evident deranjat de combinatiile rapide si precise aruncate in lupta de Hesdy.

Conditia fizica mai buna a lui Gerges si-a spus cuvantul in cea de-a treia runda, cand acesta a reusit sa profite de unul dintre punctele slabe dintotdeauna ale romanului si sa il domine printr-o miscare mai buna in ring. Ghita reuseste insa sa revina pe finalul rundei, dar punctele castigate atunci nu sunt suficiente, iar arbitrii ii acorda decizia lui Hesdy.

 

ANDY SOUWER SE RIDICA LA NIVELUL NUMELUI SAU SI IL DOMINA COPIOS PE AUSSIE

Aussie a slabit 7 kilograme pentru a putea lupta cu Andy Souwer si a face ravagii in categoria -70kg. Realitatea a fost insa putin diferita fata de asteptarile lui.

A fost o lupta in care, ori de cate ori Aussie l-a lasat sa se apropie, Andy a punctat cu precizie si forta. Knockdownul pe care acesta din urma i l-a administrat in runda a doua cu un lovitura peste umar, oricat de contestat ar fi, a existat in realitate.

Desi a avut cateva prestatii mai putin convingatoare in ultimul timp, Souwer este totusi dublu campion al K-1 MAX si multiplu campion al Shootboxing, iar sambata seara s-a ridicat pe deplin la inaltimea palmaresului sau. Decizia unanima nu a facut decat sa confirme pe cartile de arbitraj realitatea din ring. Nu e bine sa te indoiesti niciodata de Souwer Power. Niciodata.

 

ARTUR KYSHENKO REVINE IN FORMA SI IL INVINGE LA DECIZIE PE GAGO DRAGO

Intr-o alta lupta importanta de pe fight-cardul galei de sambata seara, Artur Kyshenko l-a intalnit pe Gago Drago, in cadrul categoriei -70kg.

Dupa un inceput linistiti, de tatonare, amandoi luptatorii isi dezlantuie arsenalul complet de lovituri. Alonja il avanajeaza pe ucrainian, iar Artur stie sa profite de asta. Ori de cate ori Drago incearca loviturile de picior pe interior pentru a elimina acest avantaj, Kyshenko il face sa plateasca pentru asta.

Gago a parut sa nu gaseasca cheia apararii lui Kyshenko in intreaga lupta, incercarile lui repetate de combinatii cu crosee de stanga/dreapta ramanand fara rezultate. Nici chiar presiunea constanta exercitata in runda a treia nu a putut sa surclaseze un Artur mult mai bine pregatit decat in ultimele sale aparitii in ring, el primind in cele din urma si decizia unanima a arbitrilor judecatori.

 

RACHID BELAINI VS WILLIAM DIENDER

 

Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA