Natiunea MMA

VIDEO-"Big Nog"Noguera s-a refacut dupa accidentarea din lupta cu Mir, si a reinceput antrenamentele
29/02/2012

Au trecut mai putin de doua luni de cand bratul lui Antonio Rodrigo Nogueira a fost rupt in bucati de o kimura a lui Frank Mir in prima runda a confruntarii de la UFC 140. Pe langa faptul ca a fost unul dintre cele mai socante si neasteptate finaluri din istoria promotiei americane, a fost o infrangere care multa lume credea ca va pune capat carierei superstarului brazilian.

Dar fostul campion al greilor UFC si PRIDE - care a supravietuit dupa ce a fost calcat de un camion pe cand era inca un copil - ne dovedeste inca o data ca e o adevarata forta a naturii.

El nu doar ca s-a refacut dupa teribila accidentare, dar a reinceput deja antrenamentele. Si avem filmarea care dovedeste lucrul asta. Desi marea majoritate dintre noi ar fi fost inca acasa, in refacere dupa o astfel de problema, el pare ca si-a revenit foarte bine si si-a inceput reabilitarea.

Ramane de vazut daca el va mai primi o sansa in UFC, si cine ii va fi adversar.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA