Natiunea MMA

VIDEO - Wanderlei Silva: "L-am omorat la antrenament" pe Chael Sonne
21/12/2010

Rzaboiul declaratiilor publice dintre Wanderlei Silva si Chael Sonnen continua sa se inteteasca.

Intr-o declaratie publica de ieri, fostul campion al PRIDE a discutat inca o data despre posibilitatea de a lupta cu Chael in UFC.

"Cu Sonnen, el e bazat mai mult pe wrestling. M-am pregatit o data la Xtreme Couture cu el, si l-am omorat la antrenament" a spus Silva.

 Intrebat de disputa verbala dintre ei, Wanderlei a raspuns amuzat.

"Cred ca e amuzant,nu?Pentru ca uneori spun eu ceva, apoi spune el, iar asta face lupta mai interesanta. Imi place sa vorbesc despre oponentii mei, fara nici o problema. Nu mi-e frica de nimeni. M-am batut cu grei, cu semi-grei, pentru mine nu e nici o problema, sunt gata sa lupt cu toti."

Siva se afla acum intr-o perioada de refacere dupa operatia de la genunchi si nu va putea reveni la lupta decat undeva la jumatatea lui 2011. El a declarat nu o data ca ar vrea sa lupte cu Chris Leben dar se pare ca fanii sai ar dori mai mult o confruntare cu Chael Sonnen.

Nici Sonnen un se lasa mai prejos, si a spus nu o data despre Wanderlei ca "a fost mai demult un luptator".

Chael este si el nevoit sa stea pe tusa pana spre mijlocul lui 2011, dar dintr-un alt motiv, anume faptul ca a fost suspendat de Comisia Atletica a Statului California pentru sase luni pentru folosirea unor substante interzise.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA