Natiunea MMA

VIDEO - Vitor Belfort lupta cu Anderson Silva la UFC 125, din 1 ianuarie 2011
23/09/2010

Michael David Smith - www.MMAfighting.com


             Anderson Silva                vs                    Vitor Belfort

Testul pozitiv pentru steroizi al lui Chael Sonnen a declansat un adevarat efect de Domino in categoria mijlocie a UFC. Beneficiarul principal?Vitor Belfort, care este urmatorul luptator ce va urca in Octogon cu Anderson Silva.

Presedintele UFC, Dana White, a anuntat pe contul sau de Twitter ca Belfort va lupta cu Silva pentru centura de campion. In ciuda rapoartelor anterioare ca Vitor ar fi accidentat si din aceasta cauza a trebuit sa se retraga din Main Eventul galei UFC 122 din Germania, White a declarat ca brazilianul e perfect sanatos, dar a ajuns primul pe lista challengerilor la titlu si din acest motiv nu mai lupta cu Okami.

Belfort vs Silva, o lupta pe care White incearca sa o organizeze de mai mult de un an de zile, urmeaza se pare sa fie Main Eventul UFC 125, din prima zi a Anului Nou 2011.

Totodata, presedintele UFC a mai scris ca urmatoarea sansa la titlu, dupa Vitor Belfort, o va avea castigatorul luptei dintre Nate Marquardt si Yushin Okami. Asta inseamna ca Chael Sonnen nu mai e in carti pentru titlul categoriei mijlocii, dupa ce Comisia Atletica a Statului California a declarat ca el va fi suspendat dupa ce a testat pozitiv la testul anti-dopind de dupa lupta cu Anderson Silva la UFC 117.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA