Natiunea MMA

VIDEO - Ultimele noutati de la Jocurile Mondiale ale Artelor Martiale; Kyshenko pierde din nou
02/09/2010

Fraser Coffen - www.headkicklegend.com


                  Echipa de Muay Thai a Ucrainei pentru SportsAccord Combat Games 2010 din Beijing

Jocurile Mondiale ale Artelor Martiale, SportAccord Combat Games, au loc in Beijing. Una dintre cele mai anticipate si urmarite sectiuni, cea de Muay Thai, a aliniat la start o serie de staruri internationale ale circuitelor profesioniste, printre care Artur Kyshenko, Marcus Oberg, Yodsaenklai Fairtex si Thor Hoopman (dupa ce Buakaw si Sanchai s-au retras, desi anuntasera initial ca vor participa).

Cea mai mare stire care vine din Beijing este ca, pentru a doua oara in doar o singura luna, Artur Kyshenko a fost invins. El a reusit o prestatie foarte buna in sferturile de finala ale categoriei 71kg, dar a trebuit sa se recunoasca invins de un luptator tailandez, Teerapong Dee in semifinale, prin decizia unanima a arbitrilor. Nu stiu ce face Artur in aceasta perioada, dar cu siguranta nu e ceva bun inainte de K-1 MAX Grand Prix, dupa ce a fost invins acum cateva saptamani si de Hinata, intr-o gala DEEP.

Tot la categoria 71kg, Marcus Oberg l-a invins pe Zhang Xiao Long, si a definitivat astfel finala cu invingatorul lui Kyshenko, Dee.

In categoria 75kg, Yodsaenklai a dominat in prima noapte, iar in semi-finale a iesit din nou victorios cu o decizie 4-1 impotriva lui Vasyl Tereshonok. El va urca in ring cu Artem Levin pentru finala categoriei.

Veteranul australian din K-1, Thor Hoopman, l-a intalnit pe Dzianis Hancharonak in semi-finala categoriei 91 kg. Desi invins prin decizia arbitrilor, mai multe relatari de la fata locului spun ca australianul a fost invingatorul clar al acestei lupte. Hancharonak il va intalni pe Wen Zhong Wang in finala categoriei.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA