Natiunea MMA

VIDEO - UFC 123: Penn il termina pe Hughes in 21 de secunde; Jackson trece cu greu de Lyoto Machida
21/11/2010

Brian Knapp - www.sherdog.com

Un atac salbatic, de o precizie chirurgicala, al lui BJ Penn l-a trimis pe Matt Hughes la cestiare in mai putin de un minut de lupta.

Sfarsitul a venit atunci cand Penn a reusit o directa de dreapta pe contra, care l-a trimis la sol pe adversarul sau, si pe care l-a terminat apoi cu inca patru lovituri in figura, in co-main eventul galei UFC 123 ce a avu loc aseara la Auburn Hills, Michigan.

"Matt, esti idoul meu" a spus Penn, care pune astfel capat unei serii de doua infrangeri consecutive, revenind la divizia semi-mijlocie de greutate. "Ai sa fi intotdeauna idolul meu. Iti multumesc."

"M-a lovit puternic"a spus Hughes dupa lupta. "Cand am simtiti lovitura, am crezut ca e un genunchi, sau picior. M-a lovit puternic de tot."

Hughes venea in lupta asta dupa trei victorii consecutive, dar maniera infrangerii sale l-a lasat dezorientat.

"Nu stiu care e planul acum" spune el. "Am avut o tabara de pregatire perfecta. Aceasta e una dintre luptele alea in care l-as fi platit eu pe Dana White numai ca sa o organizeze. Ca sa fiu sincer, nu stiu ce va fi de acum incolo."

 

RAMAPAGE CASTIGA CU GREU DECIZIA NEUNANIMA A ARBITRILOR IN FATA LUI MACHIDA

Intr-o lupta a fostilor campioni ai categoriei semi-grele, Quinton "Ramapage" Jackson a castigat o decizie neunanima controversata in fata lui Lyoto Machida, in main eventul de aseara. Toti trei arbitrii au indicat acelasi scor 29-28, dar numai doi in favoarea lui Jackson.

Agresivitatea a fost arma principala a lui Jackson, care a controlat centrul custii si l-a fortat pe Machida sa stea cu spatele in gard, dar acesta din urma a aruncat mai multe lovituri care si-au atins tinta.

"Cred ca faptul ca am fost mai agresiv a fost singurul lucrul care mi-a adus decizia arbitrilor" a declarat Jackson. "Cred ca asta au vazut arbitrii. Scorul a fost asa de strans, incat nu e corect pentru Machida. Chiar daca nu vreau, trebuie sa ii acord o revansa."

"Machida mi-a tabacit fundul in seara asta" a continuat Ramapage. "Antrenorii mei sunt probabil foarte suparati pe mine. Nu am facut ce vroiam sa fac.; apoi el m-a doborat la sol si mi-a spart nasul. Eu consider asta o bataia."

Machida a fost umil in acceptarea infrangerii.

"Am facut tot ce am putut mai bun, dar daca judecatorii cred ca Jacksonn a invins, atunci inseamna ca ei asta au vazut. Depinde de UFC, dar eu as vrea o revansa imediata."

 

"BIG RIG" CASTIGA LA DECIZIE IN FATA LUI HARRIS

Reprezentantul Chute Boxe, Maiquel Jose Falcao Goncalves l-a invins pe veteranul sezonului sapte al The Ultimate Fighter, Gerald Harris prin decizia unanima a arbitrilor, intr-o lupta contand pentru categoriea mijlocie. Arbitrii au punctat 29-27, 29-28 si 29-28 pentru Goncalves, care are acum o serie de opt victorii consecutive.

Harris, la randul sau, avea, inainte de aceasta lupta, o serie foarte buna de 10 victorii consecutive la activ.

 

DAVIS RAMANE NEINVINS SI IL OBLIGA PE BOETSCH SA ABANDONEZE

Tim Boetsch nu s-a ridicat la nivelul puterii, atleticismului si tehnicii lui Phil Davies. Nu degeaba e supranumit "Mr. Wonderful".

Davis l-a invins prin submisiei pe veteranul TUF si IFL cu o kimura modificate in runda a doua a confruntarii lor, care s-a desfasurat la categoria semi-grea. Boetsch, care a venit dupa patru victorii consecutive, a trebuit sa se recunoasca invins dupa 2 minute si 55 secunde trecute din a doua repriza.

Procedeul folosit de Davis este unul nou, iar sugestia lui Joe Rogan a fost ca de acum incolo sa fie numit, dupa porecla celui care l-a pus pentru prima data in scena, "Mr Wonderful".

"Fac regulile in timpul luptei" a spus Davis, care are acum un palmares de 4-0 in UFC. "Aproape ca nu l-am facut. Am incercat sa i-l fac lui Rodney Wallace la UFC 117, dar nu a functionat, dar de data asta m-am gandit sa il pun in aplicare. Fac ce pot acolo in ring. Incerc."

 DENNYS HALLMAN IL INVINGE PE KARO PARYSIAN IN PRIMA RUNDA

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA