Natiunea MMA

VIDEO - UFC 117:Silva il submite cu greu pe Sonnen;Dos Santos il depaseste la puncte pe Nelson
08/08/2010

Brian Knapp - www.sherdog.com

In mare parte din cele cinci runde, Sonnen i-a facut lui Anderson Silva exact ce a spus ca ii va face, dar intr-o secunda de neatentie, regele categoriei mijlocii a intors sortii luptei.

 Blocat sub un Sonnen dominant, SIlva a reusit o sugrumare triunghi din manualele de tehnica si l-a submis pe challenger dupa trei minute si zece secunde trecute din ultima runda a Main Eventului galei UFC 117 ce a avut loc aseara la Oracle Arena, in Oakland, California.

"Nu am nici o scuza. Chael a avut o lupta foarte buna in seara asta" a spus Silva, care are acum un palmares de 12-0 in UFC. "Stiam ca pierdeam in primele patru runde, dar, stiti, nu ca sa imi caut o scuza, acum o saptamana jumatatea m-am accidentat la coaste. Doctorii mi-au cerut sa nu vin si sa lupt, dar pentru voi si pentru UFC am venit aici si am dat tot ce am avut mai bun."

"A fost o lupta grea" a spus Sonnen. "E un baiat foarte puternic. Nu e nimic de zis. Mi-au dat o sansa, iar eu nu am putut profita de ea."

 

FITCH IL INVINGE PE ALVES IN LUPTA DE REVANSA

Thiago Alves isi dorea revansa. Jon Fitch avea alte planuri.

 Fitch si-a cimentat locul ca numarul doi in lume la categorie semi-mijlocie, in spatele campionului Georges St Pierre, reusind sa il duca la podea de nu mai putin de opt ori pe brazilian, in drumul sau spre decizia unanima a arbitrilor in co-Main Eventul UFC 117. Toti trei arbitrii au judecat lupta 30-27 in favoarea elevului de la American Kickboxing Academy care aduna astfel 21 de victorii in 22 de lupte profesioniste si are un palmares impresionant de 13-1 in UFC.

In pauzele dintre reprize, Fitch a putut fi auzit spunand catre antrenorii sai ca Alves este "slab in clinchuri". Jon a reusit sa termine lupta fara aproape nici o lovitura serioasa, reusind astfel sa isi asigure inca o sansa la lupta pentru centura de campion a lui St Pierre.

 

MATT HUGHES IL SUBMITE PE ALMEIDA

Component al UFC Hall of Fame, Matt Hughes nu da semne ca ar trebuie scos din elita categoriei semi-mijlocii.


 Hughes l-a trimis la podea pe fostul King of Pancrase, Ricardo Almeida cu o circulara de stanga si l-a expediat rapid in lumea viselor cu o sugrumare anaconda modificata dupa doar 3 minute si 15 secunde trecute din prima runda, el devenind astfel primul om care l-a sumbis pe elevul Academeiei Renzo Gracie, si posesor al centurii negre in BJJ.

"E o veche miscare de wrestling"a spus Hughes, care reuseste a 17-a victorie in Octogon. "Imi iese foarte bine. Ma bucur sa inving un brazilian asa de bun cu o miscare de wrestling."

 

"CIGANO" DOS SANTOS IL DEPASESTE LA PUNCTE PE ROY NELSON

Roy Nelson a stat in picioare in fata lui Junior dos Santos pe durata celor trei runde ale luptei si a supravietuit sa poate povesti despre asta, dar determinarea sa caineasca si duritatea de sofer de camion nu au fost suficiente pentru a il invinge pe talentatul brazilian.

 Dos Santos a punctat repetat cu upercuturi, lovituri de genunchi la cap, de pumn la corp si chiar un takedown in runda a treia, reusind pana la urma sa castige decizia arbitrilor impotriva fostului campion al International Fight League. Scorul a fost 30-26, 30-27 si 30-27 pentru Dos Santos, care a obtinut sansa de a lupta pentru titlul dupa aceasta a saptea victorie consecutiva.

"Am sa fiu gata" a spus Dos Santos care va lupta cu castigatorul luptei dintre campionul Brock Lesnar si Cain Velasquez.

"Baiatul asta e foarte puternic" a decalarat admirativ dupa lupta brazilianul. "Incredibil."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA