Natiunea MMA

VIDEO - Tim Sylvia nu mai are ce cauta intre cei mai buni grei din MMA la ora actuala
29/01/2011

Fostul campion al greilor din UFC, Tim Sylvia a incetat sa mai fie un artist martial mixt important.

Intr-un rezultat care aduce aminte de KO rusinos pe care l-a suferit in fata lui Roy Mercer, Sylvia a venit prea greu si iesit total din forma la gala Titan Fighting16 din Kansas City, unde l-a intalnit pe un mult mai determinat si mai flamand de victorie Abe Wagner. Dupa doar 32 de secunde, arbitrul intalnirii a trebuit sa declare un TKO dupa ce Sylvia a cazut cu capul inainte la podea in urma unei serii de lovituri de pumni.

Tim Sylvia, care a dus acul cantarului la nu mai putin de 141.5kg, are acum un palmares de 28-7. Dupa ce o data era considerat unul dintre cei mai buni luptatori ai categoriei grele din MMA, se pare ca el nu mai ia in serios conditionarea fizica inaintea unei lupte. Cu toate ca aseara a intrat in cusca cu o serie de patru victorii consecutive la activ, nu a mai fost acelasi luptator dupa ce a pierdut trei lupte la rand in 2008-2009, in fata lui Antonio Rodrigo Nogueira, Fedor Emelianenko si Roy Mercer.

Wagner ajunge acum la 8-3 in palmaresul sau profesionist.

"Stiam ca am un avantaj la viteza in fata lui" a spus Wagner. "Am vrut sa pun presiune pe el, si stiam ca daca pot sa ma apropiu de el, am sanse sa castig."

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA