Natiunea MMA

VIDEO - Strikeforce Heavyweight GP: Silva il zdrobeste pe Fedor; Kharitononv il face KO pe Arlovski
13/02/2011

Antonio "Bigfoot" Silva a sters tot ce a mai ramas din aura de invincibilitatea a lui Fedor Emelianenko.

Silva l-a fortat pe doctorul galei sa puna capat luptei impotriva legendarului luptator rus in prima runda a sferturilor de finala din Strikeforce Heavyweight Grand Prix ce a avut loc aseara la Izod Center din East Rutherford, New Jersey. Sfarsitul a venit intre rundele doi si trei, dupa ce ochiul drept al rusului a fost inchis de o serie de lovituri de ciocan ale monstruosului sau adversar.

"M-am antrenat foarte mult cu echipa mea" a spus Silva. "Tota lumea spunea 'Fedor, Fedor, Fedor'. M-am antrenat foarte mult si am demonstrat tuturor. Vreau cei mai buni grei din lume acum."

Fedor nu a fost niciodata in intreaga sa cariera asa de dominat de un adversar. Dupa ce a avut aproape zece ani fara infrangere, el a fost oprit inainte de limita de doua ori in doar opt luni. Imediat dupa lupta, Fedor a vorbit din nou despre retragerea sa, care pare tot mai probabila in acest moment.

"Ceva nu a mers bine inca de la inceput, si nu m-am putut adapta. Poate e timpul sa plec" a spus "Ultimul Imparat". "Da, poate este ultima data. Va multumesc pentru tot. Am petrecut o viatamare, frumoasa si lunga in acest sport. Poate e voia lui Dumnezeu.

 

KHARITONOV IL TRIMITE IN LUMEA VISELOR PE ARLOVSKI

Veteranul PRIDE Sergei Kharitononv a facut furori in debutul sau pentru promotia americana, reusind un KO spectaculos in fata lui Andrei Arlovski in chiar prima runda a celei de-a doua confrutnari din cadrul Strikeforce Heavyweight Grand Prix. Doua lovituri l-au lasat pe Arlovski inconstient dupa doar 2 minute si 47 de secunde trecute din lupta.

"Andrei este un luptator foarte bun" a spus Kharitonov. "Sper ca vom deveni prieteni. Ii respect tehnica, si il respect pe el ca om."

Multa lume il considera pe Kharitonov, la cei 30 de ani ai sai, ca fara nici o sansa in turneul Strikeforce. Dar el nu e de aceeasi parere.

"Nu ma intereseaza ce cred expertii" a spus el. "Stiu ca am sa castig turneul asta."

 

SHANE DEL ROSARIO IL SUBMITE PE JOHNSON

Shane del Rosario si-a pastrat palmaresul napatat, reusind o victorie prin submisie in fata lui Lavar Johnson cu un armbar in chiar prima runda a confruntarii de rezerva a Grand Prixului. Sfarsitul a venit dupa 4 minute si 31 de secunde trecute din lupta.

"Stiam ca va veni peste mine sa ma preseze" a spus Del Rosario, care are acum trei victorii consecutive in Strikeforce. "E prima mea lupta in sapte luni, asa ca a fost putin mai greu decat am crezut eu. M-a lovit cu cateva lovituri foarte bune. M-a doborat, dar am reusit sa raman calm si sa prin armbarul."

 

VALENTIJN OVEREEM IL SUBMITE PE RAY SEFO

Valentijn Overeem a descoperit si exploatat marea problema a tehnicii experimentatului sau adversar, Ray Sefo, lupta la sol.

Overeem l-a sumbis pe decoratul kickboxer neo-zeelandez cu un neck crank dupa doar 1 minut si 37 de secunde trecute din a doua lupta de rezerva a Grand Prixului Categoriei Grele din Strikeforce. Sefo si-a facut bine treaba in picioare, cu lovituri de brate si de picior, dar Valentijn l-a doborat la sol, a trecut in control lateral si a inchis neckcrankul care l-a fortat pe neo-zeelandez sa abandoneze.

Overeem, fratele mai mare al campionului Strikeforce, Alistair, are acum trei victorii consecutive la activ, dintre care una in fata lui Catalin Zmarandescu la K-1 World Grand Prix in Bucuresti. Nici una dintre ultimele sale 12 lupte nu a ajuns in runda a doua.

Sursa - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA