Natiunea MMA

VIDEO - Strikeforce "Henderson vs Babalu II" - KO-urile brutale tin capul de afis al serii
05/12/2010

Mike Whitman - www.sherdog.com

KO-urile au scris povestea serii de sambata, la gala Strikeforce "Henderson vs Babalul II", dupa ce toate cele trei lupta principale ale serii s-au terminat in mod abrupt si violent.

 In Main Eventul serii, fostul campion al PRIDE, Dan Henderson, l-a distrus pe Renato "Babalu" Sobral intr-o revansa a luptei de acum 10 ani din promotia Rings.

Sfarsitul brutal a venit dupa doar 1 minut si 53 de secunde trecute din prima runda, dupa ce Renato i-a permis lui Hendo sa ajunga in pozitie dominanta superioara, de unde Dan i-a stins luminile cu lovituri puternice de brate.

 

DALEY IL FACE KO PE SCOTT SMITH

Debutul la categoria semi-mijlocie al lui Scott Smith nu a fost unul dezamagitor, dar din pacare nu in sensul pe care "Hands of Steel" si-l dorea.


 Puternicul britanic Paul Daley a pus capat serii lui Smith dupa doar 2 minute si 9 secunde trecute din prima runda a confruntarii loc.

Lupta, desi scurta, a fost caracterizata de o violenta deosebita, nici unul dintre cei doi luptatori ne lansad timp celuilalt sa il tatoneze. Superioritatea lui Daley a fost insa evidenta, iar croseul de stanga al lui "Semtex" care a pus capat luptei a venit dupa mai multe lovituri similare ce l-au pus in dificultate pe fostul luptator UFC.

Smith era inconstient inca inainte de a lovi podeaua, dar John McCarthy intervenit rapid sia  pus capat luptei.

 

LAWLER IL TRIMITE PE LINDLAND IN LUMEA VISELOR

 Seara lui Matt Lindland s-a terminat aproape inainte de a incepe, dupa ce "Ruthless" Robbie Lawler i-a gasit barbia in mai putin de un minut de la inceperea confruntarii, cu un croseu de dreapta, dupa care l-a urmat pe sportivul de la Team Quest la podea si l-a eliberat de constiinta cu inca o bomba la sol.

Timpul oficial a fost de 0:50 secunde trecute din prima runda.

 

SILVA ISI REVINE SI IL OPRESTE PE KYLE

Dupa un inceput ezitant, fostul campion al al Elite XC, Antonio Silva s-a ridicat la nivelul asteptarilor si l-a oprit pe Mike Kyle in a doua runda a confruntarii dintre cei doi.

 Desi Silva a luat centrul ringului inca de la inceput, Kyle s-a folosit de viteza sa superioara si a aruncat combinatii de brate care l-au pus la podea initial pe masivul brazilia. Centura neagra in BJJ, Silva a reusit insa sa isi revina si sa intoarca soarta luptei.

Dupa 2 minute si 49 secunde trecute din runda a doua, "Bigfoot" reuseste sa intre in pozitie dominanta superioara si sa toarne o avalansa de lovituri de ciocan asupra adverssarului sau, fortandu-l pe arbitrul de ring, "Big" John McCarthy sa intervina si sa puna capat luptei.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA