Natiunea MMA

VIDEO - Strikeforce "Feijao vs Henderson": Inca un titlu pentru Hendo; Manhoef pierde din nou
07/03/2011

Dan Henderson a armat si a tras cu celebra lui directa de dreapta, iar Rafael "Feijao" Cavalcante, ca atatia altii inaintea lui, a cazut la podea.

Henderson a castigat titlul categoriei semi-grele a Strikeforce cu un KO din manualele de pregatire, trimitandu-l la culcare pe talentatul sau adversar brazilian dupa 50 de secunde trecute din runda a treia a Main Eventului galei de sambata seara, la Nationwide Arena in Columbus, Ohio.

"Inainte de lupta, toata lumea vorbea de centura. Nu m-am gandit la ea pana acum. Cu siguranta va fi o onoare sa o apar" a spus Henderson. "Am aruncat directa de dreapta, a atins tinta si apoi m-am urcat peste el. Incepea sa isi revina, dar am mai dat cateva lovituri bune."

"Am facut multe greseli, dar i se poate intampla oricui" a spus Cavalcante dupa lupta. "Astazi am fost eu; maine poate fi el. Am sa revin mai puternic, cu siguranta."

 

COENEN ISI PASTREAZA TITLUL IN FATA LUI CARMOUCHE

Campioana categoriei semi-mijlocii a Strikeforce, Marloes Coenen a supravietuit asaltului masiv declansat de fosta detinatoare a titlului, Liz Carmouche, si a reusit sa o submita pe aceasta cu un triangle choke dupa 1 minut si 29 de secunde trecute din runda a patra a co-Main Eventului serii de 5 martie.

Conform site-ului de specialitate CompuStrike, Carmouche a depasito pe campioana la capitolul lovituri cu un fenomental 221 la 48.

"Liz imi tabacea fundul" a recunoscut Coenen. "Vreau sa ma asigur ca toata lumea stie cat de mult o respect. Ea are sa fie campioana intr-o zi."

 

KENNEDY IL SUBMITE PE MANHOEF

Fost pretendent la tilul categoriei mijlocii, Tim Kennedy l-a invins prin submisiei pe periculosul dar uni-dimensionalul Melvina Manhoef cu un rear-naked choke. Sfarsitul a venit dupa numai 3 minute si 41 de secunde trecute din prima runda.

Kennedy a ajuns primul la linia de sosire, dar a trebuit sa treaca prin focul continuu al olandezului pentru a ajunge acolo, el receptionand o lovitura brutala de picior intr-una dintre cele trei incercari nereusite de doborare.

"Nu a fost nici un plan de lupta ascuns aici. E slab cand e pe spate" a spus Kennedy. "Apararea lui la doborari e foarte putin apreciata. Cred ca sunt unul dintre cei mai buni wrestleri din MMA, iar el isi imbunatateste prestatia mereu".

Dupa un astfel de rezultat, Tim are in colimator doi oameni.

"Vreau sa lupt. Lupt pentru fani, si vreau sa lupt cu cei mai buni" a spus el. "Daca matchmakerii nu cred ca sunt pregatit pentru o revansa cu campionul de la mijlocie Jacare Souza, atunci dati-mi-l pe urmatorul. Il vreau pe Robbie Lawler. "

 

MASVIDAL CASTIGA LA PUNCTE IN FATA LUI EVANGELISTA

Jorge Masvidal, sportiv al American Top Team si-a folosit avantajul de dimensiune, alonja si tehnica de box pentru a obtine decizia unanima a arbitrilor judecatori in fata pana atunci neinvinsului Billy Evangelista intr-o lupta la categoria usoara. Toti trei arbitrii au indicat acelasi rezultat, 30-27 pentru sportivul din Miami, Florida.

Masvidal a lucrat foarte curat cu directa de stanga, si a luptat curat atat pe interior cat si pe exterior. L-a atacat pe Evangelista cu o varietate de lovituri - directe de dreapta, lovituri de picior, contre de genunchi si cot in clinch - si a punctat cu doborari in a doua si a treia runda.

La 26 de ani, Masvidal a castigat sapte din ultimele sale zece lupte, si ramane neinvins sub bannerul Strikeforce.

Sursa - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA