Natiunea MMA

VIDEO - Sebi Ciobanu si Benny Adegbuyi s-au calificata in marea finala SuperKombat din 22 decembrie
11/11/2012

Sebastian Ciobanu și Benjamin Adegbuyi vor reprezenta România în marea finală Superkombat de pe 22 decembrie după ce s-au impus în Superkombat Final Elimination de la Craiova, care a inaugurat Sala Polivalentă în fața a aproape 5.000 de spectatori. Cătălin Moroșanu și Ionuț Iftimoaie și-au câștigat și ei în stil spectaculos meciurile disputate în fața unor americani.

Adegbuyi a reușit una dintre marile surprize în lumea K-1 la nivel mondial după ce l-a făcut KO pe nimeni altul decât campionul Superkombat din 2011, Sergey Lascenko, în prima repriză. Gala a fost trăită la intensitate maximă de miile de fani după ce sportivii au oferit dramă, iar ringul s-a rupt și la propriu și la figurat cu greii din Superkombat în cel mai important eveniment de sporturi de contact din România din ultimii ani. Iftimoaie și Wilson au oferit faza serii după ce au căzut peste masa oficială în urma unei încleștări, însă amândoi au revenit la scurt timp fără să sufere vreo accidentare.

Pe lângă Ciobanu și Adegbuyi, în marea finală s-au mai calificat ucraineanul Pavel Zhuravlev, care l-a învins pe francezul Freddy Kemayo, și surinamezul Ismael Londt, nimeni altul decât campionul Superkombat la categoria grea, învingător prin KO tehnic în fața britanicului Daniel Sam după ce acesta din urmă a suferit o accidentare la ochi. În piramida de pe 22 decembrie, Adegbuyi îl va înfrunta pe Zhuravlev, în timp ce în a doua semifinală se vor duela Ciobanu și Londt.

"Publicul a fost pe măsura spectacolului din ring. Reușita de la Craiova mă motivează să încerc să organizez finala tot în România. Primele locații luate în considerare sunt București și Iași. Superkombat Final Elimination mă încurajează să fac din țara noastră unul dintre punctele centrale ale sporturilor de contact din toată lumea", a declarat președintele circuitului Superkombat, Eduard Irimia.

Evenimentul a fost precedat de o scurtă ceremonie de inaugurare a Sălii Polivalente, la care au participat primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, președintele ANST, Carmen Tocală, și Eduard Irimia. Printre spectatori s-au numărat actorii Romică Țociu și Cornel Palade, arbitrul FIFA Sebastian Colțescu, fostul acționar al lui Dinamo, Gigi Nețoiu, primarul stațiunii Bușteni, Emanoil Savin, dar și primarul Municipiului Onești, Laurențiu Neghină, acesta din urmă anunțând că va face tot posibilul să organizeze o gală Local Kombat în orașul său la începutul lunii decembrie.

Rezultate Superkombat Final Elimination:

Super-fight:

Ibrahim Aarab (Maroc) l-a învins la decizie majoritară pe Dzevad Poturak (Bosnia Herțegovina)

Super-fight:

Tomas Hron (Cehia) l-a învins prin descalificare pentru lovitură interzisă pe Dimitri Bezus (Ucraina)

Eliminare Finală:

Pavel Zhuravlev (Ucraina) l-a învins la decizie unanimă pe Freddy Kemayo (Franța)

Eliminare finală:

Sebastian Ciobanu (România) l-a învins la decizie unanimă pe Roman Kleibl (Cehia)

Eliminare finală:

Ismael Londt (Surinam) l-a învins prin KO tehnic în prima repriză pe Daniel Sam (Marea Britanie)

Eliminare finală:

Benjamin Adegbuyi (România) l-a învins prin KO în prima repriză pe Sergey Lascenko (Ucraina)

Super-fight:

Ionuț Iftimoaie (România) l-a învins la decizie unanimă pe James Wilson (SUA)

Super-fight:

Cătălin Moroșanu (România) l-a învins la decizie unanimă pe Carter Williams (SUA)

Super-fight:

Petr Vondracek (Cehia) l-a învins la decizie unanimă pe Radu Spinghel (SUA)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA