Natiunea MMA

VIDEO - Saenchai il invinge pentru a treia oara pe Liam Harrison la Muay Thai Warriors Macau
10/12/2012

Promotia Muay Thai Warriors a organizat in acest weekend o noua gala cu lupte foarte interesante pe reguli tailandeze. De pe fight-cardul serii a facut parte si a treia confruntare dintre Saenchai - unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de muay thai din lume - si Liam Harrison.


Luna trecuta Saenchai i-a invins pe rand pe Pakorn Baanpiaoom si Damien Alamos in doar doua sapatamani, mai mult chiar obtinand victoria intr-o maniera impresionanta. Nici de data asta superstarul tailandez nu s-a dezis, plecand acasa cu decizia unanima a arbitrilor judecatori.

Harrison s-a descurcat destul de bine pe parcursul intregii lupte, reusind o serie de lowkickuri dure, pentru care este deja recunoscut pe plan international. Chiar si asa, Saenchai a fost in control pe durata intregii lupte, iar rezultatul nu a fost niciodata in dubiu.

In aceeasi seara, irlandezul Stephen Meleady si-a facut un nume in luptele contra tailandezilor Rungravee Sasiprapa si Kongnapa Sirimongkol. Acum a venit randul lui Seeoui Sor Sunantachai, un luptator mai experimentat care pana la urma a reusit sa isi impuna stilul in ochii arbitrilor, care i-au acordat la final victoria si Titlul categoriei pana.


Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA