Natiunea MMA

VIDEO - Romania are o victorie in Bellator MMA; Geo Pacurariu castiga in prima runda
30/03/2015Dupa ce saptamana trecuta va spuneam ca un sportiv din tara noastra are programat un meci in a doua promotie de MMA din Statele Unite, Bellator MMA, revenim azi cu videoclipul prestatie sale.

Geo Pacurariu s-a ridicat pe deplin la nivelul asteptarilor si sperantelor tuturor iubitorilor de arte martiale din tara noastra, depasindu-si adversarul in chiar prima runda, dupa doar 2 minute si 59 de secunde printr-un procedeu mai putin folosit, Scarf Hold Armlock.

Puteti vedea intreaga lupta AICI.

Victoria marcheaza nu doar debutul sau in lumea cu adevarat mare a MMA-ului profesionsit mondial, unde Statele Unite au o suprematie recunoscuta de toata lumea, dar si una dintre cele mai frumoase prestatii in cusca a unui sportiv din tara noastra. George devine astfel luptatorul roman cu cea mai mare expunere media, reusind ca impreuna cu Pascu Ion sa atraga atentia specialistilor catre potentialul sportivilor veniti din Romania.

Visul UFC ramane inca relativ departe pentru noi, dar pasii facuti de acesti doi sportivi de top cresc semnificativ sansele sa ajungem ca la un moment dat sa vedem un conational de-al nostru in Octogon.

Echipa Natiunii MMA il felicita si ii ureaza mult succes in continuare.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA