Natiunea MMA

VIDEO - Ricco Rodriguez, Jeff Monson si Frank Trigg, invingatori la Israel Fight Championship
10/11/2010

Ray Hui - www.MMAfighting.com

Veteranii Ricco Rodriguez, Jeff Monson si Frank Trigg au trecut cu usurinta de oponentii lor in gala inaugurala a Israel Fight Championsip, care a avut loc ieri la Nokia Arena in Tel Aviv.

In Main Eventul serii, Rodriguez l-a controlat cu usurinta pe veteranul KSW si Bellator, Daniel Tabera cu doborare dupa doborare, reusind sa isi asigure astfel victoria prin decizia unanima a arbitrilor. Dupa lupta, Rodriguez, fost campion al greilor UFC, l-a provocat pe Jeff Monson.

"Cred ca ar trebuie sa mergem amandoi la semi-grea" a declarat Rodriguez, care a reusit ieri a zecea victorie consecutiva. "El a castigat,eu am castigat, ar trebuie sa luptam unul cu altul."

Veteran al mai multor circuite profesioniste de MMA si membru al American Top Team, Monson s-a ridicat la inaltimea asteptarilor in lupta cu Sergey Shemetov, reusind victoria prin submisie (keylock). Dupa lupta el si-a reiterat intentia de a cobora la categoria semi-grea.

"Am sa cobor la semi-grea. Incerc sa fac senzatie acolo."

Fost luptator al UFC si PRIDE, Frank Trigg a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive printr-un TKO in chiar prima runda a luptei cu lui Roy Neeman, centura neagra in BJJ.

Intr-o lupta la categoria usoara, starul local Moishe Kaitz a reusit sa produca o surpriza si sa il invinga pe mult mai titratul Hermes Franca.

"Cred ca am avut sanse sa il fac KO in runda a treia, dar el a trecut cu bine peste asta" a spus Franca dupa lupta, si a cerut o revansa.

Singura lupta care i-a facut pe spectatori sa huiduie a fost cea dintre Rameau Thierrry Sokoudjou, fost luptator UFC si Strikeforce, si Valdas Pocevicius, incheiata in cele din urma prin decizia unanima a arbitirlor, care i-au acordat victoria "Asasinului African" cum mai este cunoscut Rameau.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA