Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele galei Strikeforce "Diaz vs Daley", desfasurata aseara in San Diego
10/04/2011

Multimea de spectatori i-a scandat in mod repetat numele lui Nick Diaz, iar campionul categoriei semi-mijlocii a meritat fiecare moment in care cei prezenti i-au aratat sprijinul si admiratia lor.


Diaz a reusit asera a zecea victorie consecutiva, oprindu-l pe challengerul Paul Daley in chiar prima runda cu lovituri de brate, in Main Eventul galei Strikefoce din San Diego. Daley a cedat in fata avalansei de pumni dupa 4 minute si 57 secunde trecute din prima runda.

"Eu vin sa lupt" a spus Diaz la conferinta de presa de dupa gala. " Si ce va fi sa fie, sa fie."

COATELE LUI MELENDEZ IL DISTRUG PE KAWAJIRI

Campionul categoriei usoare a Strikeforce, Gilbert Melendez, si-a reafirmat dominatia asupra acestei divizii de greutate, trecand pur si simplu prin Tatsuya Kawajiri, care ii statea in cale, in co-Main Eventul serii. Patru lovituri rapide de cot, din pozitie dominanta, au pus rapid capat luptei, dupa 3 minute si 14 secunde trecute din prima runda.


"Nu stiu alt mod de a lupta" a spus Melendez. "Daca astept prea mult, de obicei nu imi iese si termin prost."

Dupa lupta, campionul de 28 de ani a cerut unificarea centurilor acestei divizii de greutate intr-o confruntare cu campionul UFC, Frankie Edgar. Acesta din urma urmeaza sa urce in cusca cu Gray Maynard luna viitoare.

"Cred ca e timpul sa unificam cateva centuri" a spus Melendez. "Sunt cel mai bun luptator de categorie usoara din lume, si vin sa imi ocup locul."

MOUSASI SI JARDINE TERMINA LA EGALITATE

O lovitura ilegala in chiar prima runda l-a costat pe fostul campion Strikeforce de la semi-grea, Gegard Mousasi, o victorie importanta in fata veteranului UFC Keith Jardine. Lupta dintre ei a fost desemnata o egalitate prin decizia majoritara a arbitrilor. Lewis Cobian a punctat lupta 29-27 pentru Mousasi, iar ceilalti doi, Abe Belardo si Lester Griffin 28-28.


"Suntem aici sa castigam lupte" a spus Jardine. "O egalitate e ca si cum ti-ai saruta sora."

Desi CompuStrike a arata o diferenta de 124-45 pentru loviturile aruncate, in favoarea lui Mousasi, aceasta nu a fost de ajuns pentru a depasi punctul care i-a fost luat din cauza loviturii nepermise din prima runda.

AOKI IL SUBMITE PE BEERBOHM IN 93 DE SECUNDE

Campionul categoriei usoare a DREAM, Shinya Aoki l-a submis pe Lyle Beerbohm cu un neck-crank in chiar prima runda a confruntarii de aseara, si a parut ca aproape nici nu a transpirat in acest proces. Sfarsitul a venit dupa 93 de secunde, asul japonez reusind astfel prima sa victorie pe pamant american.


La 27 de ani, Aoki are acum patru victorii consecutive la activ, el punctand si a saptesprezecea reusita prin submisie in confruntarea cu Beerbohm.

Sursa - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA