Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele galei Fight Code Budapest: Coco Rus pierde usor in fata lui Kemayo
03/05/2011

Fight Code a pus in scena inca o gala din seria celor zece care urmeaza sa viziteze orase importante din Europa. Duminica a fost randul Budapestei sa ii fie gazda.

In colaboarea cu WAKO Pro, care a adus confruntarile Croatia vs Ungaria, Fight Code a a regizat un spectacol din care nu au lipsit ultimele trei lupte ale Final 16 din Turneul Dragonilor (72.5kg) sau duelul monstrilor Bob Sapp vs Atila Ucar, alaturi de mai multe superfighturi.

Super-fighturile au fost cel putin interesante, in fiecare lupta aparand unul dintre luptatorii care va intra in Turneul Rinocerilor, a doua parte a circuitului Fight Code.

Vitali Akhramenko a urcat in ring cu Gyorgy Mihalik. Mihalik a stat bine in picioare in primele doua runde, dar tavalugul lui Vitali a trecut peste el in runda a treia, reusind cu greu sa incheie lupta in picioare. Akhramenko a fost pur si simplu prea tehnic si prea puternic pentru Mihalik, iar decizia arbitrilor judecatori nu a surprins pe nimeni.

Tihamer Brunner (care a prezentat un palmares neverosimil - in opinia mea - de 150 de lupte la activ) a fost si el surclasat cu usurinta de Mladen Brestovac. Mladen a depasit cu usurinta orice urma de aparare a lui TIhamer si l-a trimis la podea cu un genunchi napraznic la ficat in chiar prima runda a confruntarii.

Si Freddy Kemayo, castigatorul K-1 World Grand Prix in Bucharest din 2010 a avut o prestatie foarte buna, desi destul de scurta, in fata romanului Corneliu "Coco" Rus. Avalansa de lovituri pe care sportivul nostru le-a aruncat chiar in deschiderea luptei, desi au creat o impresie falsa de dominare, s-au lovit intotdeauna de garda foarte precisa si solida a francezului. Reactia lui Freddy nu s-a lasat insa mult asteptata, el facand rapid pasul inainte si incheind lupta cu cateva lovituri care si-au atins cu usurinta tinta.

Ne place sa recunoastem sau nu, Coco nu era preagatit pentru un astfel de adversar.

Daca, dintr-un motiv sau altul va intereseaza ce a facut Bob Sapp, americanul a fost distrus de Tivadar Kunkli dupa ce a fost trimis la podea in trei ocazii.

Turneul Dragonilor nu a fost nici el lipsit de controverse. Norbert Balough i-a fost cu mult superior lui Luka Tomic, chiar daca lupta a fost declarata egala si trimisa intr-un extra-round. Sportivul maghiar nu a mai lasat nimic la mana arbitrilor si a pus capat confruntarii cu o lovitura de picior la cap.

In a doua lupta a Turneului, Yuri Bessmertyn a pus in scena o lupta de zile mari in fata lui Selmedin Didic. Yuri s-a jucat cu adversarul sau si a controlat lupta de la un capat la altul, reusind sa castige cu usurinta decizia.

Halim Issaoui nu a avut o meserie la fel de usoara cu Simon Chu, luptator de Muay Thai din Marea Britanie. Chiar daca a fost pus la podea inca din prima runda, Chu nu a renuntat sa credea in victorie si a luptat pana la final, chiar daca decizia i-a fost si lui potrivnica.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA