Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele galei DYNAMITE!! 2010, desfasurata pe 31 decembrie la Saiatama, Japonia
02/01/2011

Nu mai putin de trei centuri de campion al DREAM au fost puse in lupta vineri seara la Saiatama SuperArana in Saiatama, Japonia intr-o gala menita sa incheie intr-o maniera grandioasa un an deloc fericit pentru Fighting and Entertainment Group, compania mama a promotiilor DREAM si K-1.

 La categoria semi-mijlocie, Marius Zaromskis l-a invins pe Kazushi Sakuraba in chiar prima runda a confruntarii dintre cei doi, dupa ce legenda artelor martiale mixte s-a accidentat serios in chiar prima runda. Supranumit si "Vanatorul de Gracie" pentru succesele sale anterioare in fata unor membri ai celebrei familii de luptatori brazilieni, Kazushi a suferit o leziune foarte serioasa la urechea dreapta care aproape ca i-a fost smulsa, fapt care l-a determinat pe medicul de ring sa intervina si sa declara TKO medical.

Hiroyuki Takaya a razbunat infrangerea din 2009 din fata campionului en-titre Bibiano Fernandes si a dominat copios confruntarea contand pentru titlul categoriei pana a DREAM, obtinand decizia unanima a arbitrilor judecatori.

 Intr-una dintre cele mai asteptata lupte ale serii, datorita popularitatii de care se bucura lupatorul olandez, Alistair Overeem l-a intalnit pe Todd Duffee intr-o confruntare pentru titlul interim al categoriei grele a DREAM. Dupa doar 19 secunde de la inceputul prime runde, americanul concediat de UFC in luna septembrie, era cazut intre corzile ringului, inconstient, in urma teribilelor lovituri de brate ale campionului categoriei grele a Strikeforce si K-1. Acum, olandezul are acasa trei titluri mondiale.

 Foarte asteptata a fost si lupta dintre Satoshi Ishii, medaliat cu aur la proba de Judo de la Olimpiada, si Jerome Le Banner. Desfasurata pe reguli de MMA, lupta s-a incheiat cu victoria asteptata a japonezului, aflat mult mai in elementul sau decat Jerome, un specialist in stand-up si totodata unul dintre cei mai buni kickboxeri din toate timpurile. Toti arbitrii judecatori au considerat ca Satoshi a fost cel care a controlat lupta si l-au dat invingatori prin decizie unanima.

 Sergei Kharitonov, pe care Daniel Ghita l-a invins in 2009 intr-un super-fight din cadrul galei K-1 World Grand Prix, a trecut cu usurinta de Tatsuya Mizuno, reusind rapid un KO in chiar prima runda dupa o lovitura de genunchi care l-a prins nepregatit pe adversarul sau.

 

Gegard Mousasi, fost campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, a urcat in ring cu noul star din Japonia, Kyotaro. Dupa ce i-a facut KO pe Peter Aerts si Melvin Manhoef, si dupa ce l-a depasit pe Jerome LeBanner, Kyotaro a facut o figura frumoasa in fata inca unui adversar mult mai titrat decat el. Chiar daca a trebuit sa se recunoasca invins in cele din urma, decizia arbitrilor nu a fost deloc una usoara, deoarece diferenta dintre cei doi luptatori nu a fost foarte evidenta.

 

Una dintre cele mai mari surprize a venit in confruntare pe reguli mixte K-1/MMA dintre superstarul Shinya Aoki si Yuichiro Nagashima. Dupa ce prima runda, desfasurata dupa reguli de K-1, s-a terminat nedecis, Yuichiro a ridicat sala in picioare in a doua parte (reguli de MMA) atunci cand l-a trimis in lumea viselor pe adversarul sau cu o puternica lovitura de genunchi.

 Rezultatele complete alte galei sunt:

MMA : Hiroyuki Takaya l-a invins pe Bibiano Fernandes prin Decizie Unanima
MMA: Tatsuya Kawajiri l-a invins pe Josh Thomson prin Decizie Unanima
MMA: Jason High l-a invins pe Hayato "Mach" Sakurai prin Decizie Neunanima
K-1: Akiyo Nishiura vs Tetsuya Yamato Egalitate
MMA : Marius Zaromskis l-a invins pe Kazushi Sakuraba prin TKO Medical
MMA: Satoshi Ishii l-a invins pe Jerome Le Banner prin Decizie Unanima
MMA : Alistair Overeem l-a invins pe Todd Duffee prin KO - R1, 0:19
K-1/MMA: Yuichiro Nagashima l-a invins pe Shinya Aoki prin KO (lovitura de genunchi) - R2, 0:04
K-1: Gegard Mousasi l-a invins pe Kyotaro prin Decizie Unanima
MMA: Hiroshi Izumi l-a invins pe Ikuhisa Minowa prin TKO - R3, 2:50
MMA: Sergei Kharitonov l-a invins pe Tatsuya Mizuno prin KO - R1, 1:25
MMA: Hideo Tokoro l-a invins pe Kazuhisa Watanabe prin Submisie (armbar) - R3, 2:50
MMA: Kazuyuki Miyata l-a invins pe Caol Uno prin Decizie Unanima
MMA: Andy Ologun l-a invins pe Katsuaki Furuki prin Decizie Unanima

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA