Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele galei Bodyguardul – Forţe Speciale de la Târgu-Jiu, 30 martie 2012
02/04/2012

COMUNICAT DE PRESA

Bogdan Stoica a reuşit cel mai rapid KO din istoria galelor organizate de Eduard Irimia, învingându-l în mai puţin de opt secunde pe sârbul Andi Djurdjevic în cadrul show-ului Bodyguardul – Forţe Speciale din Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Imediat după primul gong, Bogdan Stoica şi-a făcut KO adversarul cu prima lovitură, un high-kick, în chiar ultimul meci al galei, după ce cu scurt timp înainte, Benny Adegbuyi reuşise o victorie spectaculoasă înainte de limită tot cu un sârb, Srdjan Seles.

Alexandru Nedelcu, Dănuţ Hurduc şi Marian Iordan au câştigat piramidele de patru luptatori organizate pe sistemul 3 reprize a câte două minute, în timp ce într-un alt meci, considerat finală la categoria +95 de kilograme, Răzvan Benche a terminat la egalitate cu Mihăiţă Golescu.

La final, doi dintre luptătorii cu experienţă în Local Kombat, veteranii Alexandru Nedelcu şi Mihăiţă Golescu au anunţat că le vor lăsa locul lor din finala de la Timişoara finaliştilor Cristian Ristea, respectiv Răzvan Benche. “Ţinând cont de trecutul pe care îl au în spate, Golescu şi Nedelcu au fost testeri pentru cei care s-au înscris la eveniment, astfel că s-au oferit să le lase locul lui Ristea şi Benche pentru Timişoara. Drept mulţumire, le voi organiza şi celor doi meciuri în gala finală din iunie”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

În meciul pentru primul titlu de kick-boxing profesionist organizat vreodată în România, sportivul din noul val, Claudiu Bădoi (21 de ani), a trecut la decizie unanimă de mult mai experimentatul Marius Tiţă. Pentru că meciul s-a dovedit a fi cel mai frumos al galei de la Târgu-Jiu, Eduard Irimia a anunţat că între cei doi va avea loc şi un meci revanşă, programat în luna iunie.

Cea de-a doua semifinală a show-ului Bodyguardul – Forţe Speciale, organizat de Eduard Irimia Promotions si Sport.ro, va avea loc pe 4 mai la Deva. Înscrierile continuă pe adresa office@superkombat.com şi la numărul de telefon 0744.566.228. Premiile totale de la Bodyguardul – Forţe Speciale se ridică la 15.000 de euro, la care se adaugă şi şansa sportivilor de a se bate în circuitul mondial Local Kombat, transmis în direct în peste 70 de ţări.

MECI REZERVE
Alexandru Tarnaveţchi l-a învins prin KO în prima repriză pe Dragoş Georgescu

PIRAMIDA, 85 DE KILOGRAME
Semifinală
Cristian Ristea l-a invins la decizie unanimă pe Radu Pralea
Alexandru Nedelcu l-a învins după extra-round pe Alin Boroghină
Finală
Alexandru Nedelcu l-a învins la decizie unanimă pe Cristian Ristea

PIRAMIDA, 95 DE KILOGRAME
Semifinală
Daniel Bradea l-a învins prin KO în repriza a doua pe Viorel Mărgineanu
Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie unanimă pe Mihai Ignat
Finală
Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie unanimă pe Daniel Bradea

PIRAMIDĂ, +95 KILOGRAME
Semifinală
Marian Iordan l-a învins la decizie unanimă pe Marian Albişor
Adrian Motorga l-a învins prin KO tehnic pe Ciprian Iordache
Finală
Marian Iordan l-a învins prin decizie split pe Adrian Motorga


 FINALĂ, +95 KILOGRAME
Răzvan Benche a terminat la egalitate cu Mihăiţă Golescu

Primul titlu de kick-boxing profesionist din istoria României, categoria 71 de kilograme
Claudiu Bădoi l-a învins la decizie unanimă pe Marius Tiţă

SUPER-FIGHTS
Benny Adegbuyi l-a învins prin KO în repriza a treia pe Srdjan Seles (Serbia)
Bogdan Stoica l-a învins prin KO în prima repriză pe Andi Djurdjevic (Serbia)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA