Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele finale ale Tatneft Cup 2011, din Rusia
15/11/2011

Tatneft Cup incepe sa se impuna ca cea mai puternica competitie de kickbox din Rusia, o sursa foarte importanta de talente pentru competitiile profesioniste din lume. Finala din acest an s-a desfasurat sambata seara si a pus punct final turneelor de la categoriile 70kg, 80kg si 91kg. O caracteristica deosebita a acesti competitii este formatul de sase runde a cate trei minute pentru luptele finale, mai lungi decat in oricare alta promotie de nivel mondial in acest moment.

La 70kg, Dzhabar Askerov, vazut deja de multa lume drept unul dintre cei mai buni luptatori din lume la aceasta divizie de greutate, l-a tocat marunt pe Maxim Smirnov cu lowkickuri, mai ales in runda a doua. In ce-a de-a treia repriza, Dzhabar a reusit si un genunchi care l-a trimis la podea pe adversarul sau, punand punct astfel confruntarii.


La 80kg, Alexander Oleinik si Dmitry Shakuta, considerati ca doi dintre cei mai buni sportivi din lume la o categorie nu foarte populara in circuitele internationale, s-au angajat intr-o confruntare foarte echilibrata, in care fiecare isi dorea victoria si nu a fost pregatit sa riste foarte multe. In cele din urma, arbitrii au dictat victoria pentru Oleinik, desi multa lume a considerat ca Shakuta a fost luptatorul mai activ.


In finala de la +91kg, Hicham Achalhi parea sa fie depasit cu mult la greutate de catre Dmitri Bezus. Prima jumatate a luptei a adus un bezut mai activ si mai constructiv, dar care si-a pierdut destul de reprede rezistenta, cedand initiativa si in cele din urma si victoria in fata lui Achalhi.


In aceeasi seara s-au mai desfasurat inca cat o lupta la cele trei divizii de greutate, care nu au contat insa pentru turneele respective. La 70kg, Enriko Gogokhia a obtinut decizia in fata lui Philippe Salmon, pe care l-a si pus la podea in a doua runda. La 80kg, Hicham El Gaoui a primit decizia unanima in fata lui Alexander Stetsurenko. La +91 kg, veteranul Dzevad Poturak a obtinut si el victoria la decizie unanima in fata lui Ricardo Soneca.


Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA