Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele WEC 52: Urijah Faber incepe un nou capitol la categoria cocos
12/11/2010

www.cagepotatoe.comIn prima din cele doua gale de adio, World Extreme Cagefighting a pus in scena inca un spectacol de tinut minte aseara in Las Vegas. Urijah Faber a aratat tuturor ca va fi o forta care merita recunoscuta la categoria cocos, avand nevoie de mai putin de o runda sa incheie conturile cu Takeia Mizugaki in main eventul serii.

Victoria i-a adus lui Faber si un cec de 10.000$ ca premiu suplimentar pentru Submisia Serii.

In urma acestei prestatii dominante, se pare ca Faber va primi dreptul sa lupte pentru titlul categoriei cocos cu invingatorul dintre Dominick Cruz si Scott Jorgensen, ce va avea loc in ultima gala din istoria WEC, cu numarul 53.

Intrebat cu cine ar prefera sa lupte, Faber a raspuns: "Eu si Scott avem  relatie buna. E un baiat pe care l-am ajutat sa intre in acest sport. Ne-am antrenat adesea impreuna. E foarte puternic din punct de vedere mental. As prefera sa lupt cu Dominick, dar mi-ar place ca Scott sa il invinga."

Joseph Benavidez a reusit una dintre cele mai impresionante victorii din cariera sa, reusind sa il sugrume cu o ghilotina pe Wagnney Fabiano in a doua runda a confruntarii de aseara.In co-main eventul serii, Chad Mendes s-a folosit cu abilitate de doborari si de control la sol pentru a il frustra pe Javier Vasquez si a ii lua victoria prin decizia unanima a arbitrilor.

Intr-o alta lupta de pe cardul principal, Erik Koch, care era programat initial sa lupte cu Josh Gispi inainte ca acesta sa primeasca dreptul de a lupta pentru titlu, a reusit KO-ul serii in fata lui Francisco Rivera, cu o lovitura de picior la cap.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA