Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele United Glory World Series of Kickboxing and MMA din acest weekend
22/03/2011

Promotia olandeza United Glory a organizat in acest weekend runda semi-finala a turneului World Series of Kickboxing and MMA.

Pe latura de kickboxing, coechipierul lui Jerome LeBanner, Brice Guidon l-a invins pe Mourad Bouzidi prin KO in a doua runda a confruntarii dintre cei doi. A fost un succes important pentru Bouzidi, un luptator foarte puternic si greu de oprit.

In cea de-a doua semi-finala, favoritul turneului, Gokhan Saki, a castigat decizia unanima in fata lui Wendell Roche. A fost inca o prestatie foarte frumoasa a lui Saki, punctata de lovituri puternice si precise inalte de picior, dar acest lucru nu l-a impiedicat pe Roche sa fac o lupta buna, mai ales in runda a treia.

In acest moment se cunosc astfel finalistii turneului, Gokhan Saki vs Brice Guidon. Confruntarea dintre cei doi ar trebui sa se desfasoare in luna mai, dar, asa cum ne-a obisnuit Golden Glory, s-ar putea ca gala sa fie amanata pentru o data mai tarzie din acest an.

In aceeasi gala, intr-un superfight, Nieky Holzken l-a dominat copios si l-a invins prin KO pe Wendy Annonay, in runda a doua.

Errol Zimmerman a urcat si el in ring, impotriva unui alt "ilustru necunoscut", Zinedine Hamer Lain. "The Bonecrusher" nu a fost in mare forma in ultimul timp, iar aparitia lui in ring a adus inca o data un luptator prea supradimensionat, departe de forma fizica de la semi-finala K-1 de acum 2 ani. El a reusit insa sa isi demonstreze forta si agresivitatea superioara, dublate de o experienta internationala mult mai vasta, invingandu-si adversarul care, in mod noraml, nu prea avea ce cauta in ring cu el.

In sectiunea de MMA a turneului, Siyar Bahadurzada l-a invins pe John Alessio, iar Tommy Depret pe Roan Carneiro. Cei doi urmeaza sa se intalneasca in finala sectiunii de arte martiale mixte din aceeasi gala programata acum in luna mai.

 Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA