Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC on FX 1: Miller il sugruma pe Guillard in prima runda
21/01/2012

Jim Miller s-a tintut de planul de bataie de dinaintea luptei, iar rezultatul a fost o victorie frumoasa in fata lui Melvin Guillard.

Miller l-a submis pe talentatul dar enigmaticul luptator originar din New Orleans cu un rear-naked choke la UFC on FX "Guillard vs Miller", desfasurata aseara la Bridgestone Arena din Nashviller, Tennessee. Incapabil sa iasa din menghina bratelor lui Jim, Guillards a abandonat dupa 2 minute si 4 secunde trecute din lupta. El a fost astfel invins pentru a doua oara in trei luni.

Victoria a fost speciala pentru Miller (21-3), al carui nepot de doi ani se lupta cu o boala foarte grava de rinichi.

"E asa de bine. Toti fanii si UFC - voi stiti ca nepotul meu trece printr-o perioada foarte grea acum" a spus castigatorul in lacrimi. "Vreau sa va multumesc din toata inima si din partea intregii mele familii. Va iubim asa de mult. Va multumim pentru generozitate."

Guillard (20-10-2) l-a doborat pe Miller in chiar primul minut de lupta cu un croseu de stanga.

"Nu sunt facut knock-down prea usor, dar el a reusit" a mai spus Jim. "Loveste foarte puternic. Sunt multi oameni, cred, din divizia noastra si chiar din cea superioara, care nu vor sa lupte cu baiatul acesta."

"Reusesc adesea sa imi gasesc drumul spre spate. Am facut ceva ce imi iese intotdeauna" a incheiat Miller, care a castigat 16 din ultimele sale 18 lupte. "Sunt destul de increzator ca sunt cel mai periculos luptator de la categoria usoara din lume, si sunt gata sa va fac sa credeti lucrul asta in Octogon."

 

JOSH NEER AJUNGE LA SASE VICTORII CONSECUTIVE

Veteranul categoriei semi-mijlocii, Josh Neer a trecut prin barajul de lovituri al lui Duane Ludwig si l-a sugrumat pana la inconstienta pe acesta in co-Main Eventul galei de aseara. Ludwig a intrat in lumea viselor dupa 3 minute si 4 secunde trecute din prima runda.

"E una dintre sugrumarile mele favorite" a spus Josh. "E doar oo ghilotina. A fost o victore buna. Am vrut sa stau in picioare si sa fac schimb de lovituri cu el, dar m-a depasit la capitolul asta, asa ca am dus lupta la podea sa incerc sa il termin."

Neer are acum sase victorii consecutive la activ.

"Nu imi place sa pierd" a adaugat el. "Asa ca am sa trec prin orice trebuie sa trec ca sa ies victorios."

 

EASTON IL DEPASESTE LA PUNCTE PE NOU-VENITUL PAPAZIAN

 

PAT BARRY IL FACE KO PE MORECRAFT IN RUNDA 1

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA