Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC on FUEL TV 3: Gustafsson il surclaseaza pe Silva
15/04/2012

Thiago Silva l-a intampinat cu un zambet prietenesc pe Alexander Gustafsson cand cei doi s-au intalnit in centrul custii pentru instructiunile de dinaintea luptei. Cinsprezece minute mai tarziu zambetul disparuse complet, inlocuit de realitatea cruda.

Gustafsson (14-1) s-a folosit foarte bine de alonja sa superioara si a obtinut decizia unanima in fata lui Silva in cadrul Main Eventului galei UFC on FUEL TV 2, desfasurata aseara la Ericsson Globe Arena in Stockholm, Suedia. Toti trei arbitrii judecatori au dictat decizia in favoarea lui Alexander, 30-27, 30-27 si 29-28. La 25 de ani, suedezul are acum la activ o serie de cinci victorii consecutive, si si-a reafirmat pozitia de pretendent la titlul diviziei semi-grele din UFC.

"Tot ce pot sa spun e ca sunt mandrul ca am avut ocazia sa lupt in tara mea natala" a spus el dupa lupta. "E o mare onoare. Am incercat sa tin lupta in picioare. Ma pregatesc intotdeauna pentru lupte de cinci runde, dar invat de fiecare data cate ceva."

"Mi-am facut treaba si am incercat sa fortez cat de mult am putut" a declarat la randul lui Thiago. "Alexander e un baiat foarte puternic, iar eu nu am reusit sa gasesc distanta potrivita. Merita pe deplin victoria."

 STANN IL OPRESTE PE SAKARA IN PRIMA RUNDA

Fostul campion al WEC, Brian Stann, l-a oprit in chiar prima runda pe luptatorul de la American Top Team, Alessio Sakara, cu un brutal ground-and-pund in co-Main Eventul serii. Stann (12-4) a pus capat luptei dupa doar 2 minute si 26 secunde trecute de la gongul de inceput.

"Am muncit mult sa imi acopar gaurile din tehnica" a spus Stann, care si-a revenit foarte bine din infrangerea suferita prin submisiei in fata lui Chael Sonnen la UFC 136 in luna octombrie. "Vreau sa lupt cu urmatorul om care e deasupra mea. Am pierdut rau de tot anul trecut. Acum vreau sa urc din nou pe scara ierarhica. Mi-am invatat lectia, si aduc pe cei mai buni oameni din lume care sa ma ajute la pregatire."

BAHADURZADA IL FACE KO PE THIAGO IN DOAR 42 DE SECUNDE

Siyar Bahadurzada si-a facut o intrare triumfala in categoria semi-mijlocie a UFC, cu un KO spectaculos reusit in fata reprezentantului Constrictor Team, Paulo Thiago in chiar primul minut al luptei. Totul s-a terminta dupa 42 de secunde.

"Il respect foarte mult pe baiatul acesta. Vine de fiecare data sa lupte, iar eu prefer genul asta de luptatori, pentru ca si eu fac la fel" a declarat invingatorul imediat dupa lupta. "Fanii vor sa vada o lupta, iar aste e exact ce le ofer eu."

SIVER IL DEPASESTE LA PUNCTE PE NUNES

Kickboxerul german de origine rusa, Dennis Silver, s-a folosit foarte bine de loviturile devastatoare de picior si combinatiile de lovituri cu pumnul pentru a obtine victoria unanima in fata unuia dintre cei mai buni sportivi de la categoria pana din lume, Diego Nunes. Toti cei trei arbitrii au indicat acelasi scor, 29-28 pentru Siver.

A fost o lupta foarte disputata, in care fiecare dintre cei doi a dat tot ce avea mai bun, dar agresivitatea mai evidenta, puterea si ritmul constant de lupta aratat de Siver au facut in cele din urma diferenta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA