Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC Fight for the Troops 2: Seara KO-urilor
23/01/2011

Totul pare sa se potriveasca de minune in cariera lui Melvin Guillard.

 Desi a urcat in Octogon ca inlocuitor al pretendentului la titlul categoriei usoare, Kenny Florian, Guillard l-a invins pe unul dintre cei mai buni luptatori din lume la aceasta divizie de greutate, Evan Dunham, in Main Eventul galei UFC Fight for the Troops 2 care a avut loc aseara in Kileen, Texas. Sportivul de la Jackson's Mixed Martial Arts din Albuquerque, New Mexico, l-a terminat pe Dunham cu lovituri de pumni si genunchi dupa doar 2 minute si 58 de secunde trecute din prima runda, reusind astfel a patra victorie consecutiva si aratand lumii ca este unul dintre pretendentii la tilul categoriei.

"Vreau sansa mea la titlu" a spus Guillard, care are acum 9-4 in Octogon. "Eu sunt calul negru in acest joc la categoria usoara. Nu vreau sa jignesc pe nimeni in aceasta divizie, dar sunt cel mai bun luptator de 70.5kg."

"Ei continua sa ii alinieze in fata mea, iar eu continui sa ii fac KO"a declarat Guillard, care era initial programat sa lupte cu Yves Edwards pe tabelul preliminar al serii. "Am sa fiu neinvins in 2011, si am sa primesc sansa sa lupt pentru titlu nu mai tarziu de 2012."

 

HOMINICK IL SURCLASEAZA PE ROOP, SI PRIMESTE SANSA DE A LUPTA PENTRU TITLUL LUI JOSE ALDO

 Mark Hominick a fost intr-o forma foarte buna, si l-a oprit pe fostul sau partener de antrenament George Roop in prima runda cu lovituri de pumn, asigurandu-si astfel sansa de a lupta cu Jose Aldo pentru titlul categoriei pana a UFC. Roop a trebuit sa se recunoasca invins dupa numai 88 de secunde in cusca.

"Sunt foarte incantat" a spus Hominick. "Daca esti urmatorul pretendent la titlu, trebuie sa o dovedesti. Cred ca am facut asta cu pumnii mei, in seara asta. Cred ca standup-ul meu este mai bun decat al oricui. Trebuie doar sa mi se dea sansa sa o dovedesc in cusca."

Hominick are acum cinci victorii consecutive si ramane neinvins in toate cele trei aparitii in UFC. El urmeaza sa lupte cu Jose Aldo la UFC 129 din luna aprilie, la Rogers Centre in Toronto.

"Jose Aldo e urmatorul" a mai spus Hominick. "Cred ca este cel mai bun luptator pound-per-pound din lume, dar nu a luptat cu cineva ca mine pana acum, si am sa lupt cu el ca sa o dovedesc."

 

MITRIONE IL OPRESTE PE HAGUE SI RAMANE NEINVINS

Participantu in Sezonul 10 al "The Ultimate Fighter", Matt Mitrione a trecut prin Tim Hague, fost campion al Canadei in King of the Cage, in lupta lor de la categoria grea in doar 2 minute si 59 de secunde trecute din prima runda.

Mitrione, fost sportiv profesionist in fotbalul american, l-a doborat de doua ori la podea pe canadian cu directe de stanga, dar se pare ca s-a si accidentat in acest proces.

"Cre ca mi-am rupt mana stanga" a spus Mitrione, care se pregateste cu fostul campion mondial de kickbox Duke Roufus. "A fost un moment cand l-am lovit si a cazut jos pentru prima data. Imediat cum a cazut, am simtit ca mi-am rupto."

Neinvins in toate cele patru lupte profesioniste, Mitrione a cerut adversari mai buni in viitor. La 32 de ani, el s-a dovedit unul dintre cei mai interesanti noi luptatori ai categoriei grele din UFC.

"Cred ca Tim este un luptator bun, dar vreau sa fiu testat" a spus Mitrione. "Nu vreu sa musc mai mult decat pot sa mestec, dar vreau sa lupt. Sunt aici sa iau o bucata din aur.'

 

PAT BARRY CASTIGA PRIN DECIZIA ARBITRILOR

Patrick Berry a facut o demonstratie de lovituri de picior pe cheltuiala lui Joey Beltran.

 Barry a reusit mai mult de 20 de lovituri in piciorul din fata al lui Beltran - dintre care 18 in ultimele doua runde - si a plecat acasa cu decizia arbitrilor judecatori intr-o lupta contand pentru categoria grea. Toti trei arbitrii au fost de partea lui Barry, cu scorul de 30-27, 29-28 si 29-28.

Barry, nascut acum 31 de ani in New Orleans, a inchis lupta cu trei lovituri teribile de tibie pe coapsa stanga a lui Beltran, care s-a si prabusit imediat dupa gongul final.

"Omul ala e un zombie" a spus Barry. "L-am lovit in fata de 300 de ori. Cred ca i-am omorat piciorul, iar el venea peste mine orice as fi facut. Daca mai aveam inca doua runde, sarea intr-un picior si tot venea peste mine. Omul asta e un monstru."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA