Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC Fight Night 24: Davis il depaseste la puncte pe Nogueira
27/03/2011

 

UFC Fight Night 24 a adus actiune continua si exploziva, o submisiei cum nu s-a mai vazut vre-o data in promotia americana, un TKO brutal si doua decizii unanima.

Semi-greul Phil Davis a trecut un test extrem de important al carierei sale, depasindu-l pe Antonio Rogerio Nogueria, prin decizia unanima (30-27) a arbitrilor judecatori.

Semi-mijlociul Antohny Johnson s-a folosit de tehnica sa de wrestling si de puterea superioara pentru a ii administra lui Dan Hardy a treia infrangere consecutiva, tot prin decizia unanima a arbitrilor.

Amir Sadollah l-a oprit pe DaMarques Johnson cu o bataia zdravana din pozitie dominanta, profitand si de faptul ca acesta din urma a aflat si acceptat confruntarea cu doar doua saptamani in urma.

Chan Sung Jung, "The Koreean Zombie" l-a oprit pe mai vechiul sau advesara cu un twisted neck crank cum nu s-a mai vazut in istoria UFC.

Sursa - www.bloodyelbow.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA