Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 147: Franklin trece la puncte de Wanderlei Silva
24/06/2012

Rich Franklin a mers in fieful lui Wanderlei Silva si a plecat acasa cu o a doua victorie in fata legendarului luptator de MMA.


Inlocuitor de ultim moment pentru Vitor Belfort, Franklin a trecut cu bine de un asalt sustinut al lui Silva in runda a doua, a dus meciul pana la capat si a obtinut in cele din urma decizia arbitrilor judecatori in Main Eventul galei UFC 147, desfasurata aseara in Belo Horizonte, Brazilia. Toti cei trei arbitrii au acordat acelasi scor, 49-46 in favoarea lui Franklin.

"Sa fiu sincer, nu imi aduc aminte de perioada de timp dintre runda a doua si a cincea" a spus Franklin dupa lupta. "Stiu doar ca omul din conltum meu mi-a spus la un moment dat ca e runda a cincea."

Desi l-a pus la podea pe adversarul sau in runda a doua si l-a bombardat cu o avalansa de lovituri, Silva nu a reusit sa puna capat luptei, iar la final a platit pretul maxim pentru acest lucru.

"La sfarsitul rundei a doua, am fost convins ca pot sa il fac KO" a declarat superstarul brazilian. "Mi-am dorit tare mult lucrul asta, dar imi pare rau ca nu am reusit. Cred ca am fortat prea mult atunci, dar chiar mi-am dorit asta. Vreau sa le multumesc fanilor, pentru ei lupt."

FERREIRA TRECE DE MORAES IN FINALA TUF BRAZIL DE LA CATEGORIA MIJLOCIE

Cezar Ferreira l-a depasit si el la puncte pe triplul campion mondial de BJJ Sergio Moraes si a obtinut decizia din partea celor trei arbitrii judeatori in finala categoriei mijlocii a showului TV The Ultimate Fighter Brazil. Scorul a fost 29-28, 30-27 si 30-27.

"Sunt onorat. Sunt foarte bucuros sa fiu aici" a spus Ferreira -protejat al lui Vitor Belfort - dupa lupta. "Pentru asta am luptat si m-am antrenat."

RONY "JASON" CASTIGA FINALA DE LA CATEGORIA USOARA IMPOTRIVA LUI CASTRO

In a doua Finala TUF Brazil a serii, de data asta contand pentru divizia pana, Rony Mariano Bezerra a plecat acasa cu victoria unanima in fata lui Godofredo Castro. Toti arbitrii judecatori au dictat acelasi scor, 29-28, in favoarea luptatorului provenit de la Team Nogueira, care are acum la activ o serie de sase victorii consecutive.

FABRICIO WERDUM IL FACE TKO PE MIKE RUSSOW

Dublul campion al ADCC, Fabricio Werdum, a luptat fara greseala in fata lui Mike Russow si l-a trimis la culcare pe politistul din Chicago cu o serie grea de lovituri in chiar prima runda a confruntarii de la categoria grea. Russow (15-2) a trebuit sa se recunoasca invins dupa doar 2 minute si 28 secunde de la inceperea luptei.

"Ma pregatesc mult la Muay Thai" a declarata Fabricio dupa lupta. "Vreau ca toata lumea sa stie ce bine ma simt. Sunt foarte emotionat sa fiu aici. Locuiesc in Los Angeles, dar sa fiu aici in Brazilia ma face foarte fericiti."

 

NOUVENITUL DIAS TRECE LA PUNCTE DE ALCANTARA

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA