Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 146 - Clipurile merg din nou
01/06/2012

Campionul categoriei grele a UFC si-a marcat teritoriul cu sangele lui Frank Mir.

Junior dos Santos si-a accentuat pozitia dominanta din cadrul diviziei grele a celei mai mari promotii de MMA din lume si si-a pastrat totodata centura de campion cu un TKO luat parca din cartile de tactica reusit impotriva lui Frank Mir in Main Eventul galei UFC 146, desfasurata aseara la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Dos Santos (15-1) a pus capat luptei care i-a oferit cea de-a zecea victorie consecutiva dupa 3 minute si 4 secunde trecute din runda a doua.

"Ma simt extraordinar" a comentat campionul. "E senzational."

"El e campionul. E foarte rapid. Nu m-am putut feri din calea lui" a spus si Mir dupa lupta. "M-a lovit foarte tare, si de prea multe ori. Au fost cele mai puternice lovituri pe care le-am primit vreo data."

 

VELASQUEZ IL DOMINA PE "BIGFOOT" INTR-O LUPTA FOARTE SANGEROASA

Fostul campion al greilor UFC i-a administrat o bataie sora cu moartea lui Antonio Silva, si l-a terminat pe monstruosul brazilian cu un ground-and-pound dupa 3 minute si 36 secunde trecute din prima runda a co-Main Eventului.  Cand s-a terminat totul, o mare parte din centrul Octogonului era acoperit in sangele lui Silva.

"E foarte bine sa ma pot uita in urma la ce am facut, si sa trec peste asta" a spus Velasquez, are a revenit astfel dupa infrangerea suferita in fata lui Junior dos Santos in noiembrie anul trecut. "E un pas in directia cea buna."

 

DREAPTA LUI NELSON IL PUNE LA PODEA PE HERMAN

Castigatorul Sezonului 10 al The Ultimate Fighter, Roy Nelson, a avut nevoie de mai putin de un minut pentru a incheia socotelile cu veteranul Sengoku, Bellator si EliteXC, Dave Herman. Totul s-a terminat dupa 51 de secunde de la inceperea luptei.

 

MIOCIC RAMANE NEINVINS DUPA VICTORIA IN FATA LUI DEL ROSARIO

Neinvinsul Stipe Miocic a ramas cu un palmares perfect dupa ce a trecut in runda a doua de Shane del Rosario cu un ground-and-pound salbatic. O avalansa devastatoare de lovituri de cot a pus capat luptei dupa 3 minute si 14 secunde trecute din runda a doua.

 

STEFAN STRUVE IL SUBMITE PE LAVAR JOHNSON

Stefan Struve l-a submis pe veteranul Strikeforce, Lavar Johnson, cu un armbar in chiar prima runda a confruntarii de la categoria grea. Johnson (17-6) s-a recunoscut invins dupa doar 65 de secunde trecute din prima runda, cu fata contorsionata de durere. 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA