Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 145: Jones ia decizia unanima in fata lui Evans
22/04/2012

Jon Jones a intrat in cusca impotriva unui luptator de top, si l-a facut sa para lipsit de importanta. Asta a devenit o practica obisnuita de acum pentru campionul de doar 24 de ani.


Jones a controlat distanta, s-a folosit de portofolil parca nelimitat de tehnici, si si-a pastrat postura dominanta in categoria semi-grea a UFC, invingandul intr-o maniera categorica pe fostul detinator al titlului si fost partener al sau de antrenament, Rashad Evans in Main Eventul galei cu numarul 145 a organizatiei americane, desfasurata aseara la Philips Arena din Atlanta, Georgia.

Toti trei arbitrii au dictat decizia in favoarea lui Jones, cu 49-46, 49-46, 50-45.

"Aceasta e cu siguranta cea mai satisfacatoare victorie a mea" a declarat campionul. "Am facut multe lucruri in seara asta, dar nu am vrut sa fac greseli. Nu m-am simtit cel mai curat in picioare, dar pe cine am invins e foarte important pentru mine."

Infrangerea a fost prima pentru Evans din mai 2009, si a pus capat unei serii de patru victorii consecutive.

"A fost foarte tehnic, iar eu nu am reusit sa imi fac planul de lupta" a recunoscut Evans dupa lupta. "Trebuie sa ii recunoasteti valoare. M-a tinut in tensiune, asa ca a trebuit sa ma arunc impotriva lui. Trebuie doar sa devin mai bun. Am doar 32 de ani, si mai am o cariera lunga in fata mea. Am sa devin mai bun si am sa imi croiesc din nou drum spre top."

MACDONALD IL DOMINA SI IL OPRESTE PE MILLS

Noua stea a categoriei semi-mijlocii, Rory MacDonald l-a bombardat pe Che Mills cu un ground-and-pound foarte dur in drumul spre un spectaculos TKO in runda a doua a co-main eventului serii. MacDonald a pus capat luptei dupa 2 minute si 20 secunde trecute din repriza a doua, si a ajuns acum la trei victorii consecutive.

"Che a fost un adversar foarte bun" a spus Mac Donald. "Nu a primit o recunoastere prea mare din partea mass-media din cauza ca nu a avut prea multe lupte in UFC, dar eu am luat foarte in serios aceasta lupta. Sunt foarte multumit de cum s-a terminat."

ROTHWELL IL LASA LAT PE SCHAUB IN DOAR 70 DE SECUNDE

Ben Rothwell l-a oprit pe finalistul Sezonului 10 al The Ultimate Fighter, Brendan Schaub, in chiar prima runda a confruntarii de la categoria grea. Totul s-a terminat dupa exact 70 de secunde de la primul gong.

"Ma simt foarte bine. Poti sa te uiti la mine si forma mea vorbeste de la sine" a spus Rothwell dupa lupta. "Am muncit din greu. Mi-am schimbat training campul. Nu renunt. Stiu ca barbia mea poate sa duca lovituri grele. Am sa arunci si eu lovituri inapoi, si daca stai in fata mea, probabil ca ai sa cazi."

MCDONALD IL FACE KO PE FOSTUL CAMPION AL WEC, MIGUEL TORRES

Noua stea a categoriei pana, Michael McDonald l-a trimis in lumea viselor pe fostul campion al WEC, Miguel Torres, cu un upercut foarte frumos in prima runda a confruntarii de aseara. Miguel a cazut pe saltea, inconstient, dupa 3 minute si 18 secunde trecute de la inceputul luptei.

YAGIN IL DEPASESTE LA PUNCTE PE HOMINICK INTR-O LUPTA SANGEROASA

BOCEK IA DECIZIA IN FATA INLOCUITORULUI DE ULTIM MOMENT ALESSIO

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA