Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 139: Henderson ia decizia unanima in fata lui Shogun Rua
20/11/2011

Intr-o batalie epica intre doua foste staruri ale PRIDE Fighting Championship, Dan Henderson a aratat inca o data ca mai are un cuvant greu de spus pe scena MMA-ului mondial.

Sprijinit de lovitura sa neiertatoare de dreapta si de vointa imensa de victorie, Hendo a castigat decizia unanima a arbitrilor judecatori in fata lui Mauricio "Shogun" Rua. Toti trei arbitrii judecatori au dictat acelasi scor, 48-47, in favoarea luptatorului de 41 de ani, in Main Eventul galei UFC 139 desfasurata aseara la HP Pavilion, in San Jose, California.

"Baiatul asta stie sa loveasca tare de tot. L-am lovit foarte puternic" a spus Hendo, care are acum un palmares de 29-8. "Credeam ca il pot termina in runda doi sau trei. A terminat lupta in forta, dar eu considera ca am castigat de departe primele trei runde."

"Ar fi trebuit sa il fi terminat, dar mi s-a terminat combustibilul, incet incet" a adaugat Dan. "E foarte posibil sa fi fost cea mai grea lupta a carierei mele."

Comentariul lui Rua de dupa meci a fost unul scurt, si sobru. "Am sa revin mai puternic data viitoare. Imi pare rau."

 

BARAJUL CLASIC DE LOVITURI AL LUI SILVA II STINGE LUMINILE LUI CUNG LE

In co-Main Eventul serii, vedeta braziliana Wanderlei Silva l-a oprit pe fostul campion al Strikeforce Cung Le cu un baraj de lovituri de brate in runda a doua a confruntarii de la categoria mijlocie. Le a trebuit sa se recunoasca invins dupa 4 minute si 49 secunde trecute din runda a doua.

Silva reusise sa supravietuiasca unui schimb salbatic de lovituri in prima runda, inclusiv o lovitura din intoarcere cu pumnul care l-a cutremurat si l-a facut sa se clatine serios pe picioare. Conditia fizica a lui Le a fost insa cea care l-a abandonat pe sportivul asiatic, lasandu-l o tinta fixa in fata lui "The Axe Murederer" pe finalul primei runde.

"E un moment extraordinar pentru mine. Noi nu abandonam niciodata" a spus Silva, care isi duce astfel palmaresul la 34-11-1. "E un baiat foarte puternic. M-a lovit tare de tot."

 

FABER IL GHILOTINEAZA PE BOWLES

Urijah Faber l-a submis printr-o ghilotina perfecta pe fostul campion al WEC, Brian Bowles, cu o sugrumare ghilotina in runda a doua a confruntarii de la categoria cocos. Finalul a venit dupa 1 minut si 47 de secunde din a doua repriza.

"Stiu ca Bowles e foarte puternic" a spus Urijah dupa lupta. "Cel mai mare avantaj al lui e puterea mentala, dar asta e si avantajul meu. Am simtit ca pot sa fac orice in lupta asta, deoarece el va sta in fata mea si vom face schimburi de lovituri; e si el un razboinic adevarat."

Victoria, a treia din ultimele patru lupte, aproape sigur ca i-a asigurat lui Faber dreptul de a lupta cu regele categoriei cocos, Dominick Cruz, in fata caruia el a pierdut la decizie in luna iulie.

 

KAMPMANN TRECE LA PUNCTE DE STORY

Lovituri clare, precise si o tehnica superioara de clinch l-au dus pe Martin Kampmann la o victorie prin decizia neunanima a arbitrilor judecatori in fata lui Rick Story, intr-o alta lupta importanta de la categoria mijlocie. Doi dintre arbitrii au aratat 30-27 si 29-28 in favoarea lui Martin, in timp ce al treilea l-a vazut castigator pe Sotry cu 29-28.

Victoria a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive pentru Martin "The Hitman" Kampmann, un sportiv originar din Danemarca dar care traieste si se antreneaza acum in Statele Unite.

BONNAR IL DOMINA PE KINGSBURY SI IA DECIZIA UNANIMA

Finalistul Sezonului 1 al The Ultimate Fighter, Stephen Bonnar, i-a predat o lectie de lupta la sol lui Kyle Kingsbury si a obtinut in cele din urma o decizie unanima foarte clara in lupta de la categoria semi-grea. Scorul aratat de cei trei arbitrii judecatori nu lasa nici o urma de indoiala: 30-27, 30-25 si 30-27.

"Sunt obisnuit ca fanii sa huiduie la luptele mele, dar eu incerc sa obtina victoria aici" a spus Bonnar, care are acum o serie de trei victorii consecutive. "Am simtit ca am un control foarte bun in lupta la sol, asa ca nu am vrut sa fie facut KO in stand-up."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA