Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 138: Munoz il desfiinteaza pe Leben
06/11/2011

UFC i-a dat lui Mark Munoz cinci lupte pentru a obtine victoria. El a avut nevoie doar de doua.

In prima lupta de cinci runde care nu a avut ca miza un titlul de campion din istoria UFC, Munoz s-a folosit de tehnica sa deosebita de lupte libere si de un grund-and-pound mult superior pentru a il opri pe Chris Leben dupa numai doua runde in Main Eventul galei cu numarul 138 a organizatiei americane, desfasurata aseara la LG Arena in Birmingham, Anglia. Taiat chiar langa ochi si sangerand abundent, Leben l-a informat pe arbitrul Marc Goddard ca nu mai vede imediat dupa runda a doua, iar acesta a pus capat luptei.

"E greu sa lupti cand te inneci cu sange" a spus Leben. "M-a prins foarte frumos. Mie nu mi-a iesit nimic. Era sange peste tot. Iar el e campion national de lupte libere. Vroiam sa stam in picioare, dar m-a dus mereu la sol. Imi scot palaria in fata lui Munoz."

Invingator categoric al acestei lupte, Mark a profitat de victorie pentru a cere dreptul de a lupta cu actualul campion al categoriei mijlocii, Anderson Silva.

"Mi-am facut datoria in aceasta divizie de greutate" a spus Munoz, care are acum la activ patru victorii consecutive. "Cred ca merit o sansa la titlu. Anderson Silva e de departe cel mai bun luptator pound-per-pound. Il respect si il admir. Il consider chiar un prieten, dar cred ca merit o sansa la titlu."

BARAO IL SUBMITE PE PICKETT SI CASTIGA PENTRU A SAPTESPREZECEA OARA LA RAND

Poate ca acum lumea MMA-ului il va lua mai in serios pe Renano Barao.

Un luptator de 24 de ani al Nova Uniao, Barao l-a submis cu un rear-naked choke pe sportivul de la American Top Team, Brad Pickett in co-main eventul serii, si si-a reafirmat inca o data dreptul de a emite pretentii la titlul categoriei cocos. Picket (20-6), al carui debut cu succes in UFC a fost astfel stricat de Barao, s-a recunoscut invins dupa 4 minute si 9 secunde trecute din runda a doua.

Barao are acum o serie extraordinara de saptesprezece victorii la rand, dintre care ultimele doua in UFC.

"A fost un training camp foarte greu" a spus Renan. "Am dat tot ce am putut mai bun. M-am pregatit in toate ariile. Ma simt foarte complet, dar inca mai este loc de mai bine. Am sa ma straduiesc si mai mult data viitoare."

ALVES IL SUBMITE PE ABEDI

Papy Abedi a intrat in UFC cu un palmares perfect de 8-0, dar nu s-a ridicat la nivelul lui Thiago Silva.

Alves l-a desfiintat pe judokanul de 33 de ani cu lovituri curate, precise, si l-a pus la podea unde a incheiat conturile luptei contand pentru divizia semi-mijlocie cu un rear-naked choke in prima runda. Abedi s-a recunoscut invins dupa 3 minute si 22 secunde de lupta.

PEROSH IL SUGRUMA PE VETERANUL PRIDE CYRILLE DIABATE

Australianul Anthony Perosh l-a pus la podea si submis pe veteranul PRIDE FC, Cyrille Diabate cu un rear-naked choke in a doua runda a confruntarii de la categoria semi-grea. Incapabil sa depaseasca tehnica superioara a lui Perosh, Diabate (17-8-1) s-a recunoscut invins in runda a doua, dupa 3 minute si 9 secunde.

Perosh are 10 titluri de campion national la jiu-jitsu in Australia, si isi trece acum in palmares a noua victorie prin submisiei din cele douasprezece ale carierei sale.

ETIM IL SUBMITE PE FAALOLOTO IN NUMAI 17 SECUNDE

Terry Etim a asteptat aproape doi ani pentru 17 secunde de lupta.

In prima sa aparitie in cusca din aprilie 2010, fostul campion al categoriei usoare a Cage Gladiators l-a forta pe un prea zelos Eddie Faaloloto sa se recunoasca invins cu o sugrumare ghilotina dupa doar 17 secunde trecute din lupta. Etim are acum cincin victorii in ultimele sale sase lupte.

"Am revenit acum" spune Etim. "Si sunt gata sa fac valuri la categoria usoara."

Faaloloto (2-3), invins in ultimele sale trei aparitii in cusca, e pasibil de o concediere rapida venita din partea UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA