Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 136: Edgar si Aldo isi pastreza titlul; Sonnen il submite pe Stann
09/10/2011

Intr-o prestatie de senzatie care cu sigurata ca ii va defini domnia in varful categoriei usoare a UFC, Frankie Edgar a supravietuit unei prime runde extrem de dificile, si l-a invins in cele din urma pe pana atunci neinvinsul sau adversar.

Edgar (14-1-1) l-a oprit pe Gray Maynard cu lovituri de pumn in runda a patra a Main Eventului UFC 136 desfasurata la Toyota Center in Houston. Campionul a pus capat rivalitatii dintre ei dupa 3 minute si 54 secunde trecute din runda a patra. Un uppercut de drepta l-a clatinat, un croseu de dreapta l-a pus la podea, iar stangile de dupa au incheiat conturile cu Gray Maynard.

"In ultima lupta pe care am avuto, m-a ranit destul de rau in prima runda" spune campionul. "Nu stiu ce sa zic. Poate am vrut doar sa fac un show deosebit. Cine stie?"

"L-am lovit cu o directa de dreapta. Am vazut ca s-a clatinat, si m-am arunca asupra lui. Nu e usor sa lupti cu cineva de trei ori. Gray a scos tot ce e mai bun din mine, asa ca trebuie sa ii multumesc lui si echipei sale."


ALDO ISI PASTREAZA CENTURA DE LA CATEGORIA PANA

Superior  atat in picioare cat si la sol, Jose Aldo i-a inchis lui Kenny Florian drumul spre titlul categoriei pana, pastrandu-si centura de campion dupa decizie unanima a arbitrilor judecatori. Aldo a primit acelasi scor de la toti trei, 49-46.

Florian (14-6) a pierdut astfel a treia sa incercare de a cuceri titlul UFC.

"A iesit foarte bine pana la urma" a spus Aldo dupa lupta. "E un luptator foarte strategic, un baiat foarte destept si experimentat. A trebuit doar sa imi impun tactica. Data viitoare am sa va ofer un spectacol mai frumos."


SONNEN IL DOMINA SI IL SUBMITE PE BRIAN STANN

Chael Sonnen a trecut prin Brian Stann si a cerut o revansa cu campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva.Sonnen (26-11-1) l-a tocat marunt pe adversarul sau cu un mix de doborari si ground-and-pound, ajungand in cele din urma intr-o pozitie favorabila pentru o sugrumare triunghi cu bratele care a pus capat luptei in a doua runda. Stann a trebuit sa se recunoasca invins dupa 3 minute si 51 de secunde.

"Anderson Silva, esti foarte slab" a spus Chael in interviul de dupa lupta. "In weekendul Super Bowlului, vreau cea mai mare revansa din istoria acestui sport. Te provoc, Silva, dar crestem miza. Daca te inving, pleci din categoria mijlocie. Daca ma invingi, eu plec din UFC pentru totdeauna."


LAUZON IL SUBMITE PE GUILLARD IN DOAR 47 DE SECUNDE

Fostul concurent al Sezonului 5 al The Ultimate Fighter, Joe Lauzon, l-a surprins pe pretendentul al titlul categoriei usoare si l-a submis cu un rear-naked choke dupa numai 47 de secunde trecute din lupta. Infrangerea a pus capat seriei de cinci victorii consecutive a lui Guillard, si l-a scos din randul celor care asteapta sa lupte pentru centura de campion."Ma simt foarte bine" a declarat Lauzon dupa lupta. "Eram foarte ingrijorati de stand-upul lui Melvin, asa ca ne-am pregatit foarte bine si am iesit in fata. Am vrut sa incerc ghilotina, dar el si-a intors spatele spre mine si am inchis rear-nakedul."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA