Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 133 - Ortiz nu se ridica la nivelul lui Evans; Belfort il face KO pe Akiyama
07/08/2011O lovitura perfecta de genunchi la corp l-a oprit pe Tito Ortiz in runda a doua a Main Eventului UFC 133, aseara la Wells Fargo Center in Philadelphia. Sfarsitul a venit dupa 4 minute si 48 de secunde din runda a doua.

Ajutat de un atleticism superior, de o viteza si o putere mai mare decat adversarul sau, Evans l-a depasit pe Ortiz in mare parte a luptei, o revansa a confruntarii din iulie 2007, in gala UFC 73, care s-a terminat la egalitate. In acest caz, rezultatul nu a mai fost pus la indoiala."Ma simt foarte bine" a declarat Evans dupa prima sa lupta in mai mult de un an de zile. "Simt de parca toate incercarile prin care am trecut au meritat efortul. Cand esti in vale esti testat cel mai mult, nu atunci cand esti in varf."
 
"Vreau sa lupt cu Jon Jones acum" a continuat fostul detinator al titlului. "Imi vreau centura inapoi. Indiferent daca o are el, sau daca e la Rashad, o vreau inapoi."

"Imi scot palaria in fata lui Rashad" a spus Ortiz la conferinta de presa de dupa gala, dupa ce a reusit lupta cu numarul 25 in UFC, mai mult decat oricare al sportiv al acestei organizatii. "Ii doresc succes in lupta sa pentru titlu. Mi-am pus fundul la bataie, si am dat tot ce am putut eu din mine. M-a invins in cea mai buna forma a mea. Sper ca fanii au fost multumiti de prestatia noastra."


BARAJUL DE LOVITURI AL LUI BELFORT IL SCUFUNDA PE AKIYAMA

Omul supranumit "fenomenul" a fost, intr-un cuvant, fenomenal.

Fostul campion al categoriei semi-grele, Vitor Belfort, l-a terminat pe Yoshihiro Akiyama cu lovituri devastatoare de pumni in co-main eventul serii, si l-a lasat pe fostul judoka inconstient cu fata la podea dupa doar 1 minut si 52 de secunde trecute din prima runda. Akiyama, care a pierdut acum a treia lupta consecutiva, nu a avut niciodata o sansa in fata puterii si vitezei brazilianului."Ma simt extraordinar" a spus Belfort. "Ma simt de parca daca Silva nu ar fi reusit acea lovitura de picior, asta i s-ar fi intamplat si lui. Il vreau pe castigatorul luptei dintre Silva si Okami."


GROUND AND POUNDUL LUI EBERSOLE IL TERMINA PE HALLMAN

Brian Ebersole, cu parul de pe piept tuns din nou in forma de sageata, a reusit a noua victorie consecutiva intr-o maniera categorica, depasindu-l pe Dennis Hallman cu un brutal ground-and-pound dupa 4 minute si 28 de secunde trecute din lupta lor la categoria semi-mijlocie."Sunt foarte bucuros" a spus Ebersole. "M-am aruncat putin prea tare la inceput, si m-a pus la podea, dar am mai fost acolo cu centuri negre. O data ce am ajuns deasupra, eu sunt luptator."

PHILIPPOU IL DEPASESTE LA PUNCTE PE RIVERA SI OBTINE DECIZIA NEUNANIMA

Veteranul Ring of Combat, Constantinos Philippou a urcat pe fight-cardul UFC 133 in locul accidentatului Alessio Sakara si a profitat pe deplin de aceasta oportunitate, reusind prima sa victorie in Octogon cu o deciziei ne-unanima in fata lui Jorge Rivera intr--o confruntare la categoria mijlocie. Scorul a fost 29-28 pe hartiile celor trei arbitri, doi vazandu-l castigator pe Philippou.

Rivera a pierdut astfel pentru prima data doua lupte consecutive, in intreaga sa cariera profesionista.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA