Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 131: Dos Santos il depaseste la puncte pe Carwin si primeste sansa la titlu
12/06/2011

Tehnica a depasit forta intr-o confruntare a doi dintre oamenii cu cel mai greu pumn din MMA la ora actuala.

Junior dos Santos l-a tocat marunt vreme de trei runde pe Shane Carwin si a obtinut decizia unanima a arbitrilor de ring in Main Eventul UFC 131 care a avut loc aseara la Rogers Arena din Vancouver, Canada. Scorul a fost 30-27, 30-27 si 30-26 in favoarea brazilianului, care a obtinut astfel dreptul de a lupta cu Cain Velasquez, campionul categoriei grele.

"E extraordinar ca primesc o sansa la titlu. Mult respect pentru Cain Velasquez. Cain, vin dupa tine."

Carwin, care nu a mai luptat niciodata pana la gongul final al luptei, era greu de recunoscut pe sfarsitul confruntarii. Brazilianul l-a pus la podea inca din prima runda cu o combinatie de stanga-dreapta, dupa care l-a bombardat cu o avalansa de pumni ramasi fara raspuns. Arbitrul de ring Herb Dean a lasat lupta sa continue, dar pe sfarsitul rundei, fata lui Shane era deja o masa sangeranda.

FLORIAN DEBUTEAZA CU SUCCES LA CATEGORIA PANA

Kenny Florian, o data pretendent la titlul cateogriei usoare, si-a facut cu succes debutul la divizia pana, macinandu-l pe Diego Nunes si obtinand in cele din urma decizia arbitrilor judecatori in co-Main Eventul serii. Toti trei arbitrii l-au vazut invingator pe Florian, 29-28, 29-28 si 30-27.

Florian (14-5) a recunoscut dupa lupta cu scaderea in greutate la categoria pana a fost o adevarata provocare.

"A fost cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea" a spus el. "A fost foarte foarte greu. Eram undeva la categoria semi-mijlocie cand am inceput sa pierd in greutate. Veneam dupa operatia la genunchi, si dupa ce am stat pe canapea si nu am facut nimic vreme de doua luni. Ultima luna de antrenament a fost foarte dificila."

Nunes (17-1) si-a aparat cu bravura sansele la victorie. El a reusit chiar sa il puna la podea pe Florian in prima runda si sa isi foloseasca viteza cu mare efect in prima parte a confruntarii. Kenny a revenit insa si a preluat incet incet controlul asupra meciului, coplesindu-l cu lovituri de cot de la sol si deschizand taieturi pe fata si pe ceafa lui Nunes. La sfarsitul celei de-a doua runde, Diego era deja terminat de oboseala.

"Vreu sa incerc sa iau centura" a spus Florian. "L-am invins pe unul dintre cei mai puternici luptatori din lume, si am vrut sa lupt cu un astfel de adversar, pentru a demonstra ca sunt unul dintrei cei mai buni."

MUNOS IL INVINGE LA PUNCTE PE DEMIAN MAIA

Mark Munoz a reusit cea mai importanta victorie din cariera sa, depasindu-l la puncte pe fostul pretendent la titlul categoriei mijlocii, Demian Maia intr-o fantastica lupta tactica.

Scorul a fost 29-28, 29-28 si 30-27 in favoarea lui Munoz.

"M-a surprins cu standu-up-ul sau. M-a prins in prima runda. Imi tremurau picioarele" a spus Munoz dupa lupta. "Tehnica sa m-a surprins. A fost foarte puternic. Nu ma asteptam la asta. I-am spus ca a fost o adevarata onoare sa lupt cu el."

HERMAN IL OPRESTE PE EINEMO IN RUNDA A DOUA

Veteranul Sengoku Raiden Championship, Dave Herman, a trecut cu bine de loviturile puternice si de tehnica excelenta la sol a lui Johan Olav Einemo si l-a trimis in lumea viselor pe norvegian in runda a doua a confruntarii de la categoria grea. Lupta s-a terminat dupa 3 minute si 39 de secunde din a doua repriza.

Herman l-a depasit pe Einemo cu genunchi din clinch si a scapat de doua ori de prizele la sol ale medaliatului cu aur la Abu Dhabi Combat Club Submission Wrestling World Championship 2003.

"As vrea sa cred ca m-am simtit bine in lupta, dar sunt putin obosit" a spus Herman dupa confruntare. "L-am vazut ca a cazut si m-am aruncat sa il termin, dar e foarte bun la sol, si mi-a fost greu sa il prind."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA