Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 124: St Pierre il domina pe Koscheck
12/12/2010

Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC, Georges St Pierre a aruncat jab dupa jab dupa jab. Pe cand s-a terminat prima runda, ochiul drept al lui Josh Koscheck era aproape inchid complet.

 20 de minute mai tarziu, mana lui St Pierre era ridicata din nou in semn de victorie.

Discutabil cel mai dominant campion din MMA la ora actuala, el a obtinut o decizie unanima in fata lui Koscheck in cadrul Main Eventului galei UFC 124 de aseara, in Montreal Canada. Toti trei arbitrii au dat acelasi scor, 54-45 in favoarea canadianului, care nu a mai pierdut o runda in trei ani.

"Stiam ca Josh prefera sa arunce lovituri circulare, iar eu le prefer pe cele directe, asa ca problema era sa il tin in afara si, daca venea prea tare peste mine, sa il dobor la podea" a declarat St Pierre. "Dar e un wrestler foarte bun, si e foarte puternic."

Pe sfarsitul rundei a patra se parea ca doctorul de ring ar putea opri lupta din cauza situatie ochiului lui Koscheck, dar in cele din urma acesta si-a dat acordul si lupta a continuat. St Pierre a dominat in mod copios, desi nu a reusit sa incheie confruntarea inainte de limita.

"La sfarsit, am vazut ca avea ochiul inchis, asa ca am incercat sa il dobor cu niste circulare, dar e foarte puternic" a declarat campionul, care are acum o serie de opt victorii consecutive la activ. "Nu mi-am indeplinit obiectivul din seara asta. Acesta era sa il termin inainte de limita. Imi cer scuze tuturor".

Josh Koscheck s-a dovedit foarte umil si plin de respect pentru Georges, dupa lupta, un lucru care nu il caracterizeaza.

"Nu caut scuze. Georges St Pierre e un campion adevarat. Am facut ce am putut pentru a creste interesul pentru lupta. Montreal, acesta a fost un eveniment superb, indiferent de rezultat. Va multumesc pentru tot. Sper sa pot reveni intr-o zi aici si sa va ofer un spectacol mai frumos. St Pierre e omul serii."

"Am venit sa lupt in picioare, si apoi sa il pun pe spate. El a avut insa un plan de lupta foarte bun si l-a pus in aplicare la perfectie. A demonstrat de ce e considerat de multi cel mai bun luptator pound-per-pound din lume."

STRUVE IL OPRESTE PE MCCORKLE

Stefan Struve stiu cum sa lupte de la sol.

 Olandezul a iesit de sub un Sean McCrokle foarte obosit si a trecut in pozitie dominanta superioara, dupa care l-a bombardat pe adversarul sau cu un baraj de lovituri de pumn si cot, care au pus capat luptei dupa 3 minute si 55 secunde trecute din prima runda a co-Main Eventului UFC 124. Struve a pierdut acum cinci dintre ultimele sale sase lupte.

"Poti sa vorbesti prostii ori cant vrei" a spus Struve. "E un baiat de treaba totusi".

MILLER IL INVINGE CU UN KNEEBAR PE OLIVEIRA IN PRIMA RUNDA

Noul star al AMA Fight Club, Jim Miller, a reusit a sasea sa victorie consecutiva si si-a continuat ascensiunea tacuta dar rapida in randurile categoriei usoara, dupa ce l-a invins prin submisiei pe neinvinsul (pana aseara) Charles Oliveira cu un kneebar in prima runda a confruntarii dintre cei doi. Sfarsitul a venit dupa doar 1 minut si 59 secunde.

"Cred ca multa lume m-a subestimat inainte de aceasta lupta" a declarat Miller, care are acum un palmares de 8-1 in UFC. "E un baiat bun, cu mult potential, dar eu sunt unul dintre cei mai buni din lume."

"S-a intamplat prea repede" a mai spus Miller. "Am vrut sa urc in Octogon si sa demonstrez un punct de vedere. Vreau sansa mea la titlu."

THIAGO ALVES IL DOMINA PE HOWARD

Fostul pretendent la titlul categoriei semi-mijlocii, Thiago Alves, s-a concentrat pe piciorul de atac al lui John Howard si l-a coplesit pe acesta cu puterea si tehnica sa in drum spre o decizie unanima. Toti trei arbitrii judecatori au dat acelasi scor, 30-27 pentru Alves, care pune astfel capat unei serii de doua infrangeri consecutive.

A fost o lupta frumoasa, in care cei doi nu s-au menajat deloc, dar seara de sambata a fost a starului de la American Top Team, care a atacat cu un arsenal impresionant de tehnici, aruncand in mix si cateva doborari in prima si a doua runda.

"E un baiat foarte puternic" a spus Alves dupa lupta. "Mi-a placut mult aceasta confrutnare. Stiam ca daca am un plan de lupta bine pus la punct, il pot depasi."

Sursa: Brian Knapp - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA