Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 121: Cain Velasquez il face KO pe Brock Lesnar
24/10/2010

Brain Knapp - www.sherdog.com

Intr-un singur cuvant, anihilare.

Neinvinsul Cain Velasquez a trecut prin Brock Lesnar intr-o prestatie care mai mult ca sigur ca ii va defini cariera de luptator profesionist, in Main Eventul galei UFC 121 ce a avut loc aseara la Honda Center, in Anaheim, California. Sfarsitul a venit dupa doar patru minute si doisprezece secunde trecute din prima runda. Cain ajunge in varful piramidei categoriei grele dupa doar noua lupte in cariera sa profesionista.

"M-am pregatit pentru o lupta de cinci runde" a spus Velasquez. "Dar sunt intotdeauna pregatit pentru asta. Te poti astepta oricand sa termin lupta mai repede."

Exact asa cum era de asteptat, Lesnar s-a aruncat supra adversarului sau inca de la inceput. "Ne asteptam sa vina peste mine, sa se arunce in lupta si sa incerce sa ma doboare" a spus Velasquez. "Eram pregatiti pentru asta. Am lucrat la diferite pozitii, aparari si situatii limita".

"Nu ma asteptam la nimic mai putin" a declarat Lesnar dupa lupta. "Stiam ca va fi o mare provocare pentru mine. E un mare luptator. Ce pot sa spun?A fost mai bun decat mine in seara asta."

 

SHIELDS IL DEPASESTE PE KAMPMANN IN DEBUTUL SAU PENTRU UFC

Fostul campion al categoriei mijlocii a Strikeforce, Jake Shields, l-a depasit la dominat pe Martin Kampmann in lupta la sol si a supravietuit loviturilor sale de brate in lupta din picioare, reusid sa castige decizia neunanima a arbitrilor. Doi dintre cei trei judecatori au dat lupta 30-27 si 29-28 pentru Shields, iar al treilea 29-28 pentru Kampmann.

Centura neagra sub Cesar Gracie, Shields a castigat 15 lupte consecutive. La 31 de ani, sportivul originar din California nu a mai fost invins de sase ani, si e destul de probabil sa il vedem pe lista scurta a potentialilor candidati pentru titlul lui Georges St Pierre.

 

SANCHEZ IL DOMINA PE THIAGO

Castigatorul Sezonului 1 al "The Ultimate Fighter", Diego Snachez, a revenit la forma care la consacrat si l-a dominat pe unul dintre cei mai buni luptatori de categorie semi-mijlocie din lume, brazilanul Paulo Thiago, castigand decizia unanima a arbitrilor, care au punctat 30-26, 29-28 si 29-28 pentru "The Nightmare".

Victoria a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive pentru Sanchez.

"M-am simtit foarte umil dupa aceste doua infrangeri" a spus el dupa lupta. "Am muncit din greu pentru victoria asta".

 

HAMILL CASTIGA LA DECIZIE IN FATA LUI TITO ORTIZ

Matt Hamill i-a dat fostului campion al categoriei semi-grele a UFC sa guste din propriul medicament amar, reusind sa isi inving fostul antrenor din Sezonul 3 al "The Ultimate Fighter" prin decizia unanima a arbitrilor, care au punctat 29-28, 29-28 si 30-27 in favoarea lui Hamill.

Fara victoriei in ultimele sale cinci lupte, din octombrie 2006 cand a castigat ultima data in fata lui Ken Shamrock, Ortiz a arata inca o data ca forma care l-a consacrat e doar o amintire, si s-a lasat dominat la toate capitolele de fostul sau elev.

 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA